Kızlar konu muhabbet kuşu akıl verin🐦🐦🐦

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Kızlar konu muhabbet kuşu akıl verin🐦🐦🐦 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,176 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar konu muhabbet kuşu akıl verin🐦🐦🐦
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum abartmıyorum ama sanki kirleniyor öyle bana geliyor 10gü de bir yıkarım kurututum sprey sıkarım hamileyim ondan heralde engel olamıyorum 2 kere evi makine ederim çok tüy döker
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok tüy döküyor geliyor karnıma konuyor korkuyorum 😂😂😂

Çok tüy döküyor geliyor karnıma konuyor korkuyorum 😂😂😂
Kuş yıkanmaz ya canı ne ki onun. Kirlenmez de zaten. Kuş banyoları oluyor, onu alın kendi kendine yıkansın. Ölür hayvan yoksa.

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Az birşey büyüyene kadar başka odada tut istersen canım
Bendede nurum çok tüy döküyor odayı düzelltimm puset veşigi odada cibinik üzerinde ama tüy döker görmem diye korkuyorum

Kuş yıkanmaz ya canı ne ki onun. Kirlenmez de zaten. Kuş banyoları oluyor, onu alın kendi kendine yıkansın. Ölür hayvan yoksa.
1 yıldır bizde cnm sanki Şu zamanlarda çok depresif olmuşum daima temiz olsun istiyorum

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bendede nurum çok tüy döküyor odayı düzelltimm puset veşigi odada cibinik üzerinde ama tüy döker görmem diye korkuyorum

1 yıldır bizde cnm sanki Şu zamanlarda çok depresif olmuşum daima temiz olsun istiyorum
Haklısın canım olabilir en iyisi bir süre ayrı odada kalsın

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Canlarının içleri nasılsınız kızlar biliyorsunuz 7 ocak cuma günü saat sabah 9da sezeryan olacam Allahım izniyle ama geçen sene bir adet muhabbet kuşumuz var bütün bakımını yemesi yıkanması kafestemizligi bana ait oglum için almıştık kızlar dogum yapınca bebege zarar olurmu tüy döküyor cik cik ötüyor yanıtlarsanız sevinirim ❤️❤️❤️
Bizimde bı tane var sürekli konuşuyor ve cidden konuşuyor baya taklit ediyor üç beş kelime diyor oğlumun adını söylüyor babacık babacık diyor bide Karadenizli kuş rıv rıv rıv diyor 😅😅 şimdi annecim dedirtmeye çalışıyorum 🤗

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Canlarının içleri nasılsınız kızlar biliyorsunuz 7 ocak cuma günü saat sabah 9da sezeryan olacam Allahım izniyle ama geçen sene bir adet muhabbet kuşumuz var bütün bakımını yemesi yıkanması kafestemizligi bana ait oglum için almıştık kızlar dogum yapınca bebege zarar olurmu tüy döküyor cik cik ötüyor yanıtlarsanız sevinirim ❤️❤️❤️
Cnm bnm çocuklarda bronsite yol aciyo helede bebekli evlere kardeşim olmuştu bnim evde kuş vardi doktor ondan kaynaklanıyor hemen evden uzaklastirim dedi

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğe zararı olmaz cnm 🥰

Ezgyldrrm

Kayıtlı Üye
rank
Kusunuz için kafes tülü kullanırsaniz etrafa saçılan tüyler minumuma iner 🙏🏻

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Bebis gelse kuş kıskanabilir😅😅 sesine alissa bisey olmaz da tüylere dikkat et canım küçük sonuçta bebek

Tüm sayfalar yüklendi.