Kızlar konu muhabbet kuşu akıl verin🐦🐦🐦

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Kızlar konu muhabbet kuşu akıl verin🐦🐦🐦 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,176 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar konu muhabbet kuşu akıl verin🐦🐦🐦
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Canlarının içleri nasılsınız kızlar biliyorsunuz 7 ocak cuma günü saat sabah 9da sezeryan olacam Allahım izniyle ama geçen sene bir adet muhabbet kuşumuz var bütün bakımını yemesi yıkanması kafestemizligi bana ait oglum için almıştık kızlar dogum yapınca bebege zarar olurmu tüy döküyor cik cik ötüyor yanıtlarsanız sevinirim ❤️❤️❤️
Canım bizinde vardı ikinci kızımda başkasına vermek zorunda kaldım çünkü onların cırpındıkca kanatlarının altında toz dökülüyor doktor lar tavsiye etmiyor çocuğun bulunduğu ortamda olmasın yeter yine sen bilirsin

Canlarının içleri nasılsınız kızlar biliyorsunuz 7 ocak cuma günü saat sabah 9da sezeryan olacam Allahım izniyle ama geçen sene bir adet muhabbet kuşumuz var bütün bakımını yemesi yıkanması kafestemizligi bana ait oglum için almıştık kızlar dogum yapınca bebege zarar olurmu tüy döküyor cik cik ötüyor yanıtlarsanız sevinirim ❤️❤️❤️
Hayvanla büyüyen bebeklerin bağışıklık sistemi daha güçlü oluyor özellikle yurt dışında evde hayvan beslemek çok yaygın. Bebişim alerjisi olmazsa korkma bende de var 1 çift konuşuyor kaç yıldır bizimle artık evin bireyleri kimseye vermeye kıyamam onları ❤️💕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum abartmıyorum ama sanki kirleniyor öyle bana geliyor 10gü de bir yıkarım kurututum sprey sıkarım hamileyim ondan heralde engel olamıyorum 2 kere evi makine ederim çok tüy döker

Çok tüy döküyor geliyor karnıma konuyor korkuyorum 😂😂😂

Çok tüy döküyor geliyor karnıma konuyor korkuyorum 😂😂😂
Vitaminlerini düzenli verirsen kalamarini eksik etmezsen tüy dökmesi yok denecek kadar az oluyor zaten sürekli tüy dökümuyor senede 1 2 defa oda rahatsız etmiyor. Yemide kabuksuz kullanabilirsin çok rahat oluyor.

Son düzenleme:

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Ah ahh bende iki tane var kafesleri de ayrı aynı kafeste durmuyorlar bide yatmadan yatmaya kafese giriyorlar doğum sonrası ne yapcam bilmiyorum😂😂

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Bence olmaz niye olsun alerjik bebek olmazsa sıkıntı yasamazsin

Tüm sayfalar yüklendi.