Kızlar konu muhabbet kuşu akıl verin🐦🐦🐦

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Kızlar konu muhabbet kuşu akıl verin🐦🐦🐦 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,176 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar konu muhabbet kuşu akıl verin🐦🐦🐦
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Canlarının içleri nasılsınız kızlar biliyorsunuz 7 ocak cuma günü saat sabah 9da sezeryan olacam Allahım izniyle ama geçen sene bir adet muhabbet kuşumuz var bütün bakımını yemesi yıkanması kafestemizligi bana ait oglum için almıştık kızlar dogum yapınca bebege zarar olurmu tüy döküyor cik cik ötüyor yanıtlarsanız sevinirim ❤️❤️❤️
Tesekkur ederim canim bugunumuze sukur sen nasilsin ☺️
Hic bir zarari olmaz tatlim sesi belki rahatsiz eder uyuyorken onun icinde baska odaya koyabilirsin .Ablamin kizi kuş ile buyudu 🤭 ek gidaya gectigi zaman mama sandalyesine gelip yumurtasindan yiyordu 😂 yegenimde elinde ki salatayi uzatiyorsu kusa video yuklense atardim 😂 tek cocuk ama kuş ile paylasmayi ogrendi 🥰

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Canlarının içleri nasılsınız kızlar biliyorsunuz 7 ocak cuma günü saat sabah 9da sezeryan olacam Allahım izniyle ama geçen sene bir adet muhabbet kuşumuz var bütün bakımını yemesi yıkanması kafestemizligi bana ait oglum için almıştık kızlar dogum yapınca bebege zarar olurmu tüy döküyor cik cik ötüyor yanıtlarsanız sevinirim ❤️❤️❤️
Ay o kadar sonir oluyorum ki onlara susmuyorlar ya cik cik cik cik bawladilar susmuyorlar benim tahamulum yok canim onlara

Ezgyldrrm

Kayıtlı Üye
rank
Bebis gelse kuş kıskanabilir😅😅 sesine alissa bisey olmaz da tüylere dikkat et canım küçük sonuçta bebek
bazı kuşlar sahibine çok alıştığı için başkasına verdiğinizde stresten ölebiliyor çünkü sizi çok benimsiyor eğer başka odanızda bakma şansınız varsa onu başkasına vermeyin 🙏🏻

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Eşimle konuşayım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tosun gibi olmuş bi görsen cnm
Canım kusun bebege hıc bi zararı olmaz sesine uyanır belki ama sesede alısması lazım hep sessiz yerde uyutamazsın Baskasına verme bence hayvanla buyuyun cocuklar dıger cocuklara gore gelişimleri daha iyi ve bagısıklıgı daha guclu oluyor 🤗

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Canım kusun bebege hıc bi zararı olmaz sesine uyanır belki ama sesede alısması lazım hep sessiz yerde uyutamazsın Baskasına verme bence hayvanla buyuyun cocuklar dıger cocuklara gore gelişimleri daha iyi ve bagısıklıgı daha guclu oluyor 🤗
Kuş bensiz olmaz sen bi gör gelir başıma konar omzuma konar bana çok Alışmış ölür günahı boynuma girer vermiyecem cnm 🤭🤭

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Bizimde adı limon sapsarı
Aynen sap sarıydı 😃 sibelll bizim bi komsunun kusuda felc olmus kuscu baba varmıs ona goturmusler adam demıs evde ki nazarı ceker kus diye kadın da bana dedi sizin evde nazar varmıs kus oldu dedi hıc bırseyi yoktu 2 saat icinde olmus kus dikkat et kuzum bebege falan gelen giden olur nazar olmasın sureklı oku ufle evine

Tüm sayfalar yüklendi.