Kızlar 😅❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Farugun annesi tarafından oluşturulan Kızlar 😅❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,017 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar 😅❤️
Konbuyu başlatan Farugun annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Filiz068283
K

Kıdemli Anne

Guest
Sibel merhaba cnm bende cuma günü spinale olucam ınş ama bana sakinleştiriciden bahsetmediler acaba sakinleştirici sen mi istedin yoksa onlar kendileri yapıyor mu . Bende biraz zor karar verdim bakalim spinal olucam. Sadece anestezi cok heyecan vs olursa uyuturuz dedi
Bana sormadiniz ama bende cevap verim,sizin durumunuza gore veriyorlar sakinseniz sakinlestiriciye gerek gormuyorlar ama benim gibi heycanli biriyseniz yapiyorlar🙂🙂 iyi de oluyor bayiltmiyor uyutmuyor sadece sarhos gibi ediyor

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Sibel merhaba cnm bende cuma günü spinale olucam ınş ama bana sakinleştiriciden bahsetmediler acaba sakinleştirici sen mi istedin yoksa onlar kendileri yapıyor mu . Bende biraz zor karar verdim bakalim spinal olucam. Sadece anestezi cok heyecan vs olursa uyuturuz dedi
Onlar ameliyat olurken serum takıyorlar ilk önce sakinleştirici yapıyorlar çok rahat

Farugun annesi

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canlarım ablamın canı az belki ondan öyle olmuştur die kendimi avututorum rabbim yardımcınız olsun ❤️❤️

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Ben bı konuda fikir almak istiyorum kızlar bu benim ikinci sezeryanim olcak Allah'ın izniyle ilki acildi komple bayilttilar şimdi 1 ayım kaldı doğuma belden uyuşturma istiyorum ama ablam hissettim karnımı acıdı deyince biran korktum aranızda böyle bı durum yaşayan varmı hamisler❤️❤️
Benimde ikinci sezeryanım olucak çok korkuyorum ilkinde acil girmiştim belden uyuşturdular dokunmaları hissediyorsun ama herhangi bi acı olmuyo sizin gibi beş buçuk yıl olunca korku basıyor çok heycan var 💜💙

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canlarım ablamın canı az belki ondan öyle olmuştur die kendimi avututorum rabbim yardımcınız olsun ❤️❤️
Ben hissettim diyenlerle şaşkınlıkla okuyorum msjini kesinlikle kullanılan sigara miktarına kadar doğru söylemeniz gerekiyor kızlar kilonuza boyunuza bugune kadar geçirdiğiniz ameliyatlara kullandığınız ilaçlara kadar söyleyin onlara göre narkoz ayarlıyor anestezi uzmaniniz. Acı yok sadece yapılan işlemi anlıyorsunuz dokunuyorlar size sürekli ve siz bunu biliyorsunuz bence acı hissettim diyenler ya panikten yada az önce saydığım şeyleri ya söylemediler ya da eksik söylediler ben 2 spiral sezaryen oldum gram acı hissetmedim bende sibel arkadaşımız gibi izlemiştim doğum animi😂son bebegimde nasip olmadı ama izlemek çünkü genel bayiltildim😯😯😯

Sevilll

Kayıtlı Üye
rank
Bana sormadiniz ama bende cevap verim,sizin durumunuza gore veriyorlar sakinseniz sakinlestiriciye gerek gormuyorlar ama benim gibi heycanli biriyseniz yapiyorlar🙂🙂 iyi de oluyor bayiltmiyor uyutmuyor sadece sarhos gibi ediyor
Inş banada yaparlar bende aşırı heyecanlanirim diye korkuyorum .

Tüm sayfalar yüklendi.