Sorum var Kızlar

• Konbuyu başlatan Aysegulllll
  • Toplam 44 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysegulllll tarafından oluşturulan Kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,035 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar
Konbuyu başlatan Aysegulllll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
İşte sırf parmak atmasınlar diye gitmiyorum hastaneye geç giyorum gittikten sonra 2 saate doğuruyor. Bazıları çağırıyor gel bak bir acilmismi doğuma gotur diye ben hiç sesimi etmiyorm.
Hiç acımıyor ama 😃 bende geç gittim hastaneye tam 24 saat boyunca evde sancılarım çektim ondan sonra gittim hastaneye 6 santim Açılman var dedi beni yatırdılar serum verdiler suni sancı 3 saat sonrada doğumum gerçekleşti 😃🥰 bunda nasıl olucak acaba merak ediyorum inşallah sağ salim doğururum 😃 normal doğumla olur inşallah 🤲🤲

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 17. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık turp büyüklügünde.
Bebek eklemlerini ve iskelet sistemini kolayca hareket ettirir. kordon büyür, uzar ve daha kalın hale gelir. Bel ve bacak ağrılarını azaltmak için yarım topuklu ayakkabılar giymek gerekir. Rüya görmede artış olur. eğer amniyontez gerekli ise en uygun zaman
Bebeğinizin boyu yaklaşık 18 cm ağırlıgı 150 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
evet yaaa inş seninki de aceleci olmaz🙏❣️☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

ayy doğruuuuu🤣🤣🤣

ayy doğruuuuu🤣🤣🤣

nasılsın canım
Kuzum zamanı geldi zaten aceleci olacak tarihi geçtik 😅 40ı geçmesinde zamanında gelsin

Şükür iyiyim balım dikişleri aldırmaya hastaneye geldim 🤭🤭 yemin ederim eski fit halimi özlemişim 😂😂 göbek filsn gidince özüme döndüm dedim resmrn.
Sen nasılsın prensesler nasıl
Oh ne güzel bizimde göbek büyüdükçe büyüyor 😅 2 haftadır zor ya çatladıda 🤣 inşallah yağ karışımları ile sürmeye devam edince geçiyordur ben kilo almıyorumda karın maşallah doğum sonrası bir rahatlık olacak inşallah bendede 😅

Efterya

Kayıtlı Üye
rank
Hiç acımıyor ama 😃 bende geç gittim hastaneye tam 24 saat boyunca evde sancılarım çektim ondan sonra gittim hastaneye 6 santim Açılman var dedi beni yatırdılar serum verdiler suni sancı 3 saat sonrada doğumum gerçekleşti 😃🥰 bunda nasıl olucak acaba merak ediyorum inşallah sağ salim doğururum 😃 normal doğumla olur inşallah 🤲🤲
İnşallah ama ben normal doğumdan korkar oldum sezaryanli bile düşünüyorum

Tüm sayfalar yüklendi.