Kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,693 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Hemoroid canım hamilelikte oluşması normal
Yani doktora mı gitmeliyim canım kadın doğum veya başka bir alan ilk hamileliğimde olmamıştı ama
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Begume katılıyorum kuzum basur olabilir bide biraz zorladıysan yaparken ondan olmuştur
Ay valla şaşırdım zorlanmadım açıkçası sadece karnımda biraz ağrı oldu ama saniyelik tüh bak görüyor musun bir basur olmadığımıx kalmıştı 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar az önce yine lavabodan çıktım çok özür dilerim ama büyük tuvaletini yaptıktan sonra biraz fazla kan gördüm makattan gelmiş bekledim idrarda falan gelen bir kan yok ne yapmalıyım 😔
Kuzum hemoroid yada çatlak olabilir ıkınma lavaboya çıkınca zorlama kendini geçmiş olsun

Mrvkrts

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar az önce yine lavabodan çıktım çok özür dilerim ama büyük tuvaletini yaptıktan sonra biraz fazla kan gördüm makattan gelmiş bekledim idrarda falan gelen bir kan yok ne yapmalıyım 😔
Gecmisler olsun ya hemoroid ya çatlak. Zorlamaman lazım bol vazelin sür yumuşak tutsun ben daha önce operasyon geçirdim şimdi her gece vazelin sürerim doktor gebelikde kullanabilirsin dedi. Birde kefir icebilirsin bağırsakları rahatlatır. Yada magnezyum da iyi geliyor

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Basurmu yoksa çok ıkıntın yırtılma oldu belki
Öyleymiş canım ya
Gecmisler olsun ya hemoroid ya çatlak. Zorlamaman lazım bol vazelin sür yumuşak tutsun ben daha önce operasyon geçirdim şimdi her gece vazelin sürerim doktor gebelikde kullanabilirsin dedi. Birde kefir icebilirsin bağırsakları rahatlatır. Yada magnezyum da iyi geliyor
Sanada geçmiş olsun canım vazelin yada zeytinyağı mutlaka süreceğim teşekkür ederim

Maalesef hemoroid dikkat edin ilerlemesin
Sağol canım 🤲

Maalesef hemoroid dikkat edin ilerlemesin
Sağol canım 🤲
Geçmiş olsun cnm
Sağol canım 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.