Kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,693 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
Yani geçen konu açmıştım bir damla kan geldi diye emin olamadım şimdi biraz fazla gelmiş hiç böyle olmamıştım hamilelikten öncede şimdiye kadar yaşamadım açıkçası basur mu oluyor bu kanama sebebi
Evet cnm basur oluyor bnm de gebelikte bir damla falan olmuştu gelelde acı yersen ve çok sık lavaboya çıkarsan oluyor kabız olmamaya dikkat et o zmn çok fazla oluyor cnm

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Evet cnm basur oluyor bnm de gebelikte bir damla falan olmuştu gelelde acı yersen ve çok sık lavaboya çıkarsan oluyor kabız olmamaya dikkat et o zmn çok fazla oluyor cnm
Bende de ilk bir damla gelmişti geçen bugün baya kan gördüm ama ağır şeyler de yemiyorum ekmek falan da tüketmem daha dikkat etmem lazım demek ki

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar az önce yine lavabodan çıktım çok özür dilerim ama büyük tuvaletini yaptıktan sonra biraz fazla kan gördüm makattan gelmiş bekledim idrarda falan gelen bir kan yok ne yapmalıyım 😔
Hemoroit dir canım zorlamasan bile maalesef bebek rahim ordaki damarlara baskı yaptığı için oluyor doktora gidince bi danış bazı kremler var ama gebelikte kullanılır mı bilmiyorum o yüzden isim vermeyeyim geçmiş olsun inşaallah

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar az önce yine lavabodan çıktım çok özür dilerim ama büyük tuvaletini yaptıktan sonra biraz fazla kan gördüm makattan gelmiş bekledim idrarda falan gelen bir kan yok ne yapmalıyım 😔
Canını sıkma artık doğumdan sonra kremlerle vs. Tedavi olursun hemen basur olunmaz bende de oluyor hafif sert olunca gebelikte de çok oldu geçer inşallah 🤗

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Canını sıkma artık doğumdan sonra kremlerle vs. Tedavi olursun hemen basur olunmaz bende de oluyor hafif sert olunca gebelikte de çok oldu geçer inşallah 🤗
İnşAllah canım hayırlısı ile bir doğursaydık başka birşey istemiyorum 🤲😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hemoroit dir canım zorlamasan bile maalesef bebek rahim ordaki damarlara baskı yaptığı için oluyor doktora gidince bi danış bazı kremler var ama gebelikte kullanılır mı bilmiyorum o yüzden isim vermeyeyim geçmiş olsun inşaallah
Sağol canım bşr sonraki kontrolde soracağım mutlaka inşallah devam etmez emin değilim bende 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.