Evet kuzum 7 haftalıkHayırlısı olsun İnşallah şuan 7 haftalık filansın demi kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Nelere dikkat etmeliyim Ayşem
Evet kuzum 7 haftalıkHayırlısı olsun İnşallah şuan 7 haftalık filansın demi kuzum
Öncelikle doktorun verdiği ilaçlrı folik asit vs düzenli kullan, yüksek yerlere uzanma, sğır kaldırma, kedi dışkısı gibi şeylerden uzak dur yiyeceğin meyve ve sebzeleri toksoplazma olasılığına karşı ilk sıcsk su ile iyice yıka 2 3 kez yıka öyşe ue, pişmemiş, et ve et ürünleri yeme salam sucuk vb. Bitki çayları içme ilk 3 ay boyunca. Çayı fazla tüketme. Günde 2 bardak iç yeter . Ani hareketlerden kaçın kuzum sen tevekkülünü yap gerisi rabbimdenEvet kuzum 7 haftalık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Nelere dikkat etmeliyim Ayşem
Teşekkür ederim birtanem çok sağol AyşemÖncelikle doktorun verdiği ilaçlrı folik asit vs düzenli kullan, yüksek yerlere uzanma, sğır kaldırma, kedi dışkısı gibi şeylerden uzak dur yiyeceğin meyve ve sebzeleri toksoplazma olasılığına karşı ilk sıcsk su ile iyice yıka 2 3 kez yıka öyşe ue, pişmemiş, et ve et ürünleri yeme salam sucuk vb. Bitki çayları içme ilk 3 ay boyunca. Çayı fazla tüketme. Günde 2 bardak iç yeter . Ani hareketlerden kaçın kuzum sen tevekkülünü yap gerisi rabbimden![]()
Yaaa çok güzel bir haber buu rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum senin adınaKızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()
Gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()
Amin kuzum benim insallahGözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin birtanem inşallah kuzumYaaa çok güzel bir haber buu rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum senin adına![]()
Oy oy oy oyyyyyy yaaaaa çol sevindim canım benim hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah sağlıklı bi şekildeKızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()
Amin birtanem amin inşallahOy oy oy oyyyyyy yaaaaa çol sevindim canım benim hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah sağlıklı bi şekilde![]()
Rica ederim kuzumTeşekkür ederim birtanem çok sağol Ayşem![]()