allah anali babali buyutsun inşallah sağlikla mutluluk huzurla inşallahKızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()

allah anali babali buyutsun inşallah sağlikla mutluluk huzurla inşallahKızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()
Kendiminmiş gibi sevindim gerçekten gözün aydın Rabbim önceki meleğin boşluğunu doldurmuş hayırla sağlıkla al kollarına inşallahKızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()
Hayırlı olsun sağ sağlım al kucana inşallah bebişiniKızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()
BebisleriniHayırlı olsun sağ sağlım al kucana inşallah bebişini
Aaaayy çok sevindim canım benim ,Allah sağlıklı hamilelik versin sonuna kadar insallah saglicakla alirsin kucaginaKızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()
İkizmi yani oooo superKızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()
Aaaa gözün aydın kuzum maşallahKızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()
Teşekkür ederim canım benimAaaa gözün aydın kuzum maşallah
Amin canım inşallahHayırlı olsun cnm bebislere raabbim kucağında gostersin inşallah
Allah'ım razı olsun elifim inşallah canim arkadaşımHulyamin kalbi nasıl temiz sabırlı rabbimden istedi rabbim iki tane verdi inşallah kucağına da alır çok güzel çok değişik bir duygu ben bile azayip mutlu oldum