Kontrol

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Mervercan tarafından oluşturulan Kontrol başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,752 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 17 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kontrol
Konbuyu başlatan Mervercan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum ben 1 santim açılma ile acile gitmiştim yatış vermişlerdi 12 saat sonra doğum yapmıştım tabi herkesin bir olmuyor rabbim yardımcın olsun inşaallah
Sen nasılsın kuzum nerelerdesin merak ettitdin kendini❤️
Kuzum o doktordan doktora göre değişiklik gösteriyor işte benim doktor evde açılma olmasını istedi 1 hafta süre verdi işte. Durumum maalesef iyi değil sancılar, tansiyon düşüklüğü uğraşıp duruyorum. Artık ayaklarım vücudumu kaldıramıyor 2 dakika ayakta dursam topuklarım mahvoluyor, ağırlıktan dolayı kasıklarım sancılanıyor dolayısıyla yürüyüşü de pek yapamıyorum 🤦🏻‍♀️

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum o doktordan doktora göre değişiklik gösteriyor işte benim doktor evde açılma olmasını istedi 1 hafta süre verdi işte. Durumum maalesef iyi değil sancılar, tansiyon düşüklüğü uğraşıp duruyorum. Artık ayaklarım vücudumu kaldıramıyor 2 dakika ayakta dursam topuklarım mahvoluyor, ağırlıktan dolayı kasıklarım sancılanıyor dolayısıyla yürüyüşü de pek yapamıyorum 🤦🏻‍♀️
Yaaa kıyamam kuzum ya seninde zor geçiyor gebeliğin rabbim yardımcın olsun inşaallah tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kesin kesin 🤦🏻‍♀️😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah ama hiç sanmıyorum çiçeğim benim oğlanın pek cıkası gelmiyor😂

Amin inşallah kuzum erken doğum riskim vardı maalesef enfeksiyondan kaynaklı
Ahahah çıksın da totosuna totosuna vurursun 😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Yaaa kıyamam kuzum ya seninde zor geçiyor gebeliğin rabbim yardımcın olsun inşaallah tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amiinn inşallah Allah razı olsun kuzum♥️

Ahahah çıksın da totosuna totosuna vurursun 😂😂
Öyle yapacam zaten karnımda al buna konuş diyip duruyor zaten doğduktan sonra o minnak totosunun kurtuluşu olmayacak 😂😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Amiinn inşallah Allah razı olsun kuzum♥️

Öyle yapacam zaten karnımda al buna konuş diyip duruyor zaten doğduktan sonra o minnak totosunun kurtuluşu olmayacak 😂😂
😂😂 Mervem Kayra ile bir uyumuşum göğüsüöün biri dışarıda uyandım 😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Kızlar hatırlarsanız birkaç gün önce suni sancıyla doğum yapmak istediğimi söylemiştim lakin doktorum müsade etmedi. 1 parmak yani 2 cm açıklığım olduğu için doktorum 1 hafta 10 gün daha beklemem gerektiğini suni sancı verdikten sonra açılma olmadığı taktirde boşuna sezeryana almak istemediğini dile getirdi. 2 cm açılmadan sonra sizin doğumlarınız ne kadar süre sonra oldu ? Elimden geleni yapıyorum ama kasık ağrısı ve yalancı sancıdan başka birşey olmuyor. İlk zamanlar bebişi içerde tutmak için çabalarken şimdi dışarı çıkaramıyoruz. Küstürdüm sanırım 😅
Kuzum benm gece açıklığım 1 cm di. Gece boyu 1 cm kaldı. Sabaha karşı 2 cm 3 cm diye ilerledi ve doğumum gerçekleşti çok şükür. Ama benle birlikte Bi hasta daha vardı o çok çekti 2 gün boyunca dayanılmayacak derecede sancısı oluyordu ve açıklığı sadece 1 cm di. Sesi hastaneyi dolduruyor du sancısı geldiği zaman yazık. Açıklığı hiç ilerlemiyor diye bide sancılara dayanamıyor diye sezeryana alınmak istedi ama doktorlar kabul etmedi mecbur kalamzsak sezeryan yapamayız sezeryan her zaman son çare bizim için dediler, kadının çığlıkları ağlayışları içler acısıydı ya yazık. 2 gün sonra artık çok şükür ki açıklığı önce 3 sonra 5 cm olup doğum haneye alındı. Sen daha doğurmadım mı. Geçmiş olsun

Tüm sayfalar yüklendi.