Kontrolden geldik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Kontrolden geldik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,483 kez görüntülenmiş, 78 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kontrolden geldik
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Egebaby

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kendini asla suçlama öyle şey olur mu.? Bak sana diyorum öyle kilo almaya başlayacak ki şaşıracaksın 🤗 ama sütünü bol bol ver anne sütü artar mamada ver ama anne sütü ağırlıkta olsun. Eşin evdeyse biraz dinlen sakinleş uyumakta önemli sıcak bir duş al bunlar iyi gelir sana. Ama asla kendini suçlama sen onun annesisin onun için elinden gelenin fazlasını bile yapıyorsundur senlik bir durum yok ve daha çok yeni 5 günlük daha zaten doktorun bu dediği bana çok doğru gelmedi yanlış anlaşılmak istemem ama daha bir ayı dolmamış bebeği tartıp 15 güne doğduğu kiloya gelmeli demesi ilginç geldi bana. Bebekler aydan aya tartılır yani ben üç çocuk doğurdum 3ünüde aydan aya tartıp aylık aldığı kiloya göre yorumladı doktorlar. Daha ufak 5 günlük bu yüzden gerçekten strese girme sağlıklı çok şükür bir sorunu yok kiloyu alacak bak hele ayını doldursun. Ablamın da oğlu kilo almıyor diye sıkıntı ediyordu ablam şimdi büyüdü gayet kilosunu aldı. Sen sürekli emzir mamayı da ver ve bekle çünkü elinden başka birşey gelmez zaten kilo alacak göreceksin 🤗🤗🤗🥰🥰🥰🧿🧿
İnşAllah csnım 5 günlük değil ama 9 günlük oldu kızım benim yeğenimde 15 günde doğum kilosuna gelemedi diye 5 gün yoğun bakıma almışlardı aynı durumu yaşamak istemiyorum 😔😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aptamil mamanın Reflü olanı var cumartesi günü doktora gittiğim zaman doktor bana verdi Reflü için
Bende ondan kullanıyorum canım aptamil AR

Aptamil mamanın Reflü olanı var cumartesi günü doktora gittiğim zaman doktor bana verdi Reflü için
Canım sen doğru yapıyorsun üzülme kilo alır sen yemene dikkat et sütün de olsun emzirirsin. Kızımda 1 hafta sonra doğum kilosundan çok zayıflamıştı 2 hafta sonra toparlamıştı.

Canım bende Aptamil başladım ilk 1 ay verdim istenilen gibi kilo almamıştı. Sonradan öğrendim ki Aptamil bebeğin hayatını idame ettirebilmesi için kilo çok aldırmıyor. O yüzden hipp organik başladım kilo alımı düzelmişti gazda yapmadı çok memnun kaldım deneyebilirsin

Canım bende Aptamil başladım ilk 1 ay verdim istenilen gibi kilo almamıştı. Sonradan öğrendim ki Aptamil bebeğin hayatını idame ettirebilmesi için kilo çok aldırmıyor. O yüzden hipp organik başladım kilo alımı düzelmişti gazda yapmadı çok memnun kaldım deneyebilirsin

İlk oğlumdada kullanmıştım tüm yeğenlerim de kullanmıştı bir benim kıza mı gitmiyor anlamadım canım 😔

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
İnşAllah csnım 5 günlük değil ama 9 günlük oldu kızım benim yeğenimde 15 günde doğum kilosuna gelemedi diye 5 gün yoğun bakıma almışlardı aynı durumu yaşamak istemiyorum 😔😔

Yok ar değil bişey geçiyor adı canım

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Canım sen doğru yapıyorsun üzülme kilo alır sen yemene dikkat et sütün de olsun emzirirsin. Kızımda 1 hafta sonra doğum kilosundan çok zayıflamıştı 2 hafta sonra toparlamıştı.

İlk oğlumdada kullanmıştım tüm yeğenlerim de kullanmıştı bir benim kıza mı gitmiyor anlamadım canım 😔
Aç olsa durmaz ağlar herhalde
Canım biz çok şaşırdık artık çişli bez ve kaka sayısı da arttı karnı doyuyordur dedik 2 saat değil 1.5 saatte bir kendisi istiyor doymadığı zaman uyurdu önceden şimdi asla uyumuyor tekrar istiyor biz kesin almıştır dedik aynı kiloyu duyunca şok olduk 😔

Aynen kuzum basta her bebek kilo veriyor sisligi gıtmıs tir uzulme sen bol bol emzır sutunu ver kalanı sag ver sonra mama ver ama en cok anne sutunu ver gogsunu bosalt emdıkce onu da ver bebegıne alır kılo merak etme
İnşAllah canım 🤲🤲

Aynen kuzum basta her bebek kilo veriyor sisligi gıtmıs tir uzulme sen bol bol emzır sutunu ver kalanı sag ver sonra mama ver ama en cok anne sutunu ver gogsunu bosalt emdıkce onu da ver bebegıne alır kılo merak etme
İnşAllah canım 🤲🤲
Yok ar değil bişey geçiyor adı canım
Reflü için olanı ar kuzum ilaçlı mama diyede geçiyor hatta

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank

Canım biz çok şaşırdık artık çişli bez ve kaka sayısı da arttı karnı doyuyordur dedik 2 saat değil 1.5 saatte bir kendisi istiyor doymadığı zaman uyurdu önceden şimdi asla uyumuyor tekrar istiyor biz kesin almıştır dedik aynı kiloyu duyunca şok olduk 😔

İnşAllah canım 🤲🤲

İnşAllah canım 🤲🤲
Reflü için olanı ar kuzum ilaçlı mama diyede geçiyor hatta
Aptamil thickener diye mama, kızımda reflü var, reflü maması olarak verdi buna da canım istersen dene bi iyi gelecektir ben kızıma komple mamayı kestim gece verdim zaten ben 1 tek artık onuda vermiyorum. Canım üzülme 8 günlük daha bebeğin sık sık emzir emziriyorsan ya da mama ver o istemese de ağızına tık uyandır uyutma

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Aptamil thickener diye mama, kızımda reflü var, reflü maması olarak verdi buna da canım istersen dene bi iyi gelecektir ben kızıma komple mamayı kestim gece verdim zaten ben 1 tek artık onuda vermiyorum. Canım üzülme 8 günlük daha bebeğin sık sık emzir emziriyorsan ya da mama ver o istemese de ağızına tık uyandır uyutma
Dua et bizede kuzum ne olur şu 6 günde en az 200 gr alır inşallah memeyi tutmasa bile sağıp vercem 😔

Ikizler annesi

Kayıtlı Üye
rank
5 günde hiç kilo almamış 😔
Tatlım 5 gün çok kısa bir süre vermemis olmasına sevin derim çünkü bebek ilk haftaları düşüyo kiloları şişleri gidiyo sen bu aydan sonra gör sütün nasıl kilo aldıracak insaallah🤲
Önce aptamil balık yağlı olanı var almanyadan getirtti hatta teyzesi ama kustu onu sonra aptamil AR aldık reflü maması kusması hiç olmadı
Valla cnm biraz pahali ama durumun uygunsa hipp derim ben ikizlerimi sütüm yetmediği için Hipple büyüttüm toraman gibi olmuşlardı her gören önce MaşaALLAH çekiyordu kilolarına erken doğum olmalarına rağmen bide ne gaz ne kusma asla olmadı denemeni tavsiye ederim.

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Tatlım 5 gün çok kısa bir süre vermemis olmasına sevin derim çünkü bebek ilk haftaları düşüyo kiloları şişleri gidiyo sen bu aydan sonra gör sütün nasıl kilo aldıracak insaallah🤲

Valla cnm biraz pahali ama durumun uygunsa hipp derim ben ikizlerimi sütüm yetmediği için Hipple büyüttüm toraman gibi olmuşlardı her gören önce MaşaALLAH çekiyordu kilolarına erken doğum olmalarına rağmen bide ne gaz ne kusma asla olmadı denemeni tavsiye ederim.
Canım yeterli iyi olsun alırım

Tüm sayfalar yüklendi.