Kontrolden geldik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Kontrolden geldik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,498 kez görüntülenmiş, 78 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kontrolden geldik
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Egebaby

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Masallah canim benimm 😇🥰
Anne sütünü daha ağırlıklı ver çünkü anne sütü bebeğin emmesine göre artar yani arz talep meselesi gibi düşün ne kadar emip uyarirsa o kadar sütün gelir bu ilk zamanlar insan çok yoruluyor korkuyor biliyorum ama ciddi diyorum büyür büyüyecek annesi 🤗 sen sürekli emzir bak ben bu son oğlumu o kadar emziriyorum ki her uyandığında memeyi sokuyordum ağzına doktor hatta çok emziriyorsun normalde emzirin deriz ama sen biraz az emzir demişti ve emin ol emzirdikce sütün artıyor. İlk zamanlar kötü biseyler yaşadık ondan çok üzüldüm ağladım sütüm biranda azaldı bide onun stresine girdim sütüm gidecek napacam diye ağladım ama bir yandan pompa ile sürekli sağma hareketi yaptım düşün sağma yaparken damla damla geliyordu ve ağlayarak uyudum bir uyandım ki göğsüm taş gibi olmuş süt dolmuş yani emzir emmedigi zamanlarda pompa ile sağma hareketi yaptır sütün çoğalır minnakın da bolca kilo alır hiç sıkma canını cidden buyur bak inan büyüyecek 🤗🤗🙏🙏

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ay doktor soylemedimi neden ola bilir?
Bilmiyorum canım söylemedi ama yeğenimde de aynısı olmuştu doğum kilosuna ulaşamadı dşye yoğun bakıma aldılar beş gün Rabbim esirgesin ama çok korkuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Uzulme canım ilk haftalarında zayıflayıp tekrar alıyorlar normal yani korkma
Bilmiyorum canım ya yoğun bakıma alırlarsa 😔

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Dua et bizede kuzum ne olur şu 6 günde en az 200 gr alır inşallah memeyi tutmasa bile sağıp vercem 😔
Canim memeyi zorla mutlaka tutacaktır sürekli biberona yönelmemeye çalış ha olmadı memeyi tutmadı üzülme sağlığı yerinde olsun benim prenses mamayı daha çok istiyor vermiyorum iki defa gece üçte sabah onda yeterli sayısını artıran memeyi bırakmaya meyilli biberonu hemen tutuyo memeyi çabalıyoruz

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Canim memeyi zorla mutlaka tutacaktır sürekli biberona yönelmemeye çalış ha olmadı memeyi tutmadı üzülme sağlığı yerinde olsun benim prenses mamayı daha çok istiyor vermiyorum iki defa gece üçte sabah onda yeterli sayısını artıran memeyi bırakmaya meyilli biberonu hemen tutuyo memeyi çabalıyoruz
Canım inanır mısın kilo alsa keşke meme almış almamış gözüm görmez yeter ki iyi olsun kilo alabilsin böyle benimde çok canım sıkılıyor mama içyş ama alamadı işte doktor anne sütünü de mamayı da arttır dedi

Tüm sayfalar yüklendi.