Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen kuzum basta her bebek kilo veriyor sisligi gıtmıs tir uzulme sen bol bol emzır sutunu ver kalanı sag ver sonra mama ver ama en cok anne sutunu ver gogsunu bosalt emdıkce onu da ver bebegıne alır kılo merak etme
Hiç moralini bozma kuzum sağlığı yerinde olsun önemli olan o. Dualarım seninle
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
Anne sütünü daha ağırlıklı ver çünkü anne sütü bebeğin emmesine göre artar yani arz talep meselesi gibi düşün ne kadar emip uyarirsa o kadar sütün gelir bu ilk zamanlar insan çok yoruluyor korkuyor biliyorum ama ciddi diyorum büyür büyüyecek annesi sen sürekli emzir bak ben bu son oğlumu o kadar emziriyorum ki her uyandığında memeyi sokuyordum ağzına doktor hatta çok emziriyorsun normalde emzirin deriz ama sen biraz az emzir demişti ve emin ol emzirdikce sütün artıyor. İlk zamanlar kötü biseyler yaşadık ondan çok üzüldüm ağladım sütüm biranda azaldı bide onun stresine girdim sütüm gidecek napacam diye ağladım ama bir yandan pompa ile sürekli sağma hareketi yaptım düşün sağma yaparken damla damla geliyordu ve ağlayarak uyudum bir uyandım ki göğsüm taş gibi olmuş süt dolmuş yani emzir emmedigi zamanlarda pompa ile sağma hareketi yaptır sütün çoğalır minnakın da bolca kilo alır hiç sıkma canını cidden buyur bak inan büyüyecek
Tatlım 5 gün çok kısa bir süre vermemis olmasına sevin derim çünkü bebek ilk haftaları düşüyo kiloları şişleri gidiyo sen bu aydan sonra gör sütün nasıl kilo aldıracak insaallah
Anne sütünü daha ağırlıklı ver çünkü anne sütü bebeğin emmesine göre artar yani arz talep meselesi gibi düşün ne kadar emip uyarirsa o kadar sütün gelir bu ilk zamanlar insan çok yoruluyor korkuyor biliyorum ama ciddi diyorum büyür büyüyecek annesi sen sürekli emzir bak ben bu son oğlumu o kadar emziriyorum ki her uyandığında memeyi sokuyordum ağzına doktor hatta çok emziriyorsun normalde emzirin deriz ama sen biraz az emzir demişti ve emin ol emzirdikce sütün artıyor. İlk zamanlar kötü biseyler yaşadık ondan çok üzüldüm ağladım sütüm biranda azaldı bide onun stresine girdim sütüm gidecek napacam diye ağladım ama bir yandan pompa ile sürekli sağma hareketi yaptım düşün sağma yaparken damla damla geliyordu ve ağlayarak uyudum bir uyandım ki göğsüm taş gibi olmuş süt dolmuş yani emzir emmedigi zamanlarda pompa ile sağma hareketi yaptır sütün çoğalır minnakın da bolca kilo alır hiç sıkma canını cidden buyur bak inan büyüyecek
İnşAllah canım ya bende çok üzüldüm arabada ağladım hatta eşimde sağlığı yerinde şükür ona dua edelim falan dedi ama doktor öyle konuşunca üzüldüm 5 günde sanki bir yudum içmemiş gibi nasıl kilo almaz anlamıyorum yani kendimi suçlu hissettim ki sorma ne zaman toparlanacak bu kız
Veriyorum canım zaten çoğunlukla mama alıyor ona canım sıkıldı doktor 15 günlük olduğunda doğum kilosuna ulaşmış olması lazım dedi neyi yanlış yaptım bilmiyorum 5 günde hiç kilo almamış kızım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım sen doğru yapıyorsun üzülme kilo alır sen yemene dikkat et sütün de olsun emzirirsin. Kızımda 1 hafta sonra doğum kilosundan çok zayıflamıştı 2 hafta sonra toparlamıştı.
Canım bende Aptamil başladım ilk 1 ay verdim istenilen gibi kilo almamıştı. Sonradan öğrendim ki Aptamil bebeğin hayatını idame ettirebilmesi için kilo çok aldırmıyor. O yüzden hipp organik başladım kilo alımı düzelmişti gazda yapmadı çok memnun kaldım deneyebilirsin
Canım bende Aptamil başladım ilk 1 ay verdim istenilen gibi kilo almamıştı. Sonradan öğrendim ki Aptamil bebeğin hayatını idame ettirebilmesi için kilo çok aldırmıyor. O yüzden hipp organik başladım kilo alımı düzelmişti gazda yapmadı çok memnun kaldım deneyebilirsin
Zaten kilo vermişti kuzum ya önce 300 gr verdi doğduktan sonra sonra 50 gr aldı bir sonraki kontrolde almamıştı ama
Sağol kuzum Allah razı olsun inşallah benim kızım da toparlar ya fazlasında gözüm yok doğum kilosuna ulaşsa hayırlısı ile
Sağol kuzum Allah razı olsun inşallah benim kızım da toparlar ya fazlasında gözüm yok doğum kilosuna ulaşsa hayırlısı ile
İnşAllah canım ya bende çok üzüldüm arabada ağladım hatta eşimde sağlığı yerinde şükür ona dua edelim falan dedi ama doktor öyle konuşunca üzüldüm 5 günde sanki bir yudum içmemiş gibi nasıl kilo almaz anlamıyorum yani kendimi suçlu hissettim ki sorma ne zaman toparlanacak bu kız
Kendini asla suçlama öyle şey olur mu.? Bak sana diyorum öyle kilo almaya başlayacak ki şaşıracaksın ama sütünü bol bol ver anne sütü artar mamada ver ama anne sütü ağırlıkta olsun. Eşin evdeyse biraz dinlen sakinleş uyumakta önemli sıcak bir duş al bunlar iyi gelir sana. Ama asla kendini suçlama sen onun annesisin onun için elinden gelenin fazlasını bile yapıyorsundur senlik bir durum yok ve daha çok yeni 5 günlük daha zaten doktorun bu dediği bana çok doğru gelmedi yanlış anlaşılmak istemem ama daha bir ayı dolmamış bebeği tartıp 15 güne doğduğu kiloya gelmeli demesi ilginç geldi bana. Bebekler aydan aya tartılır yani ben üç çocuk doğurdum 3ünüde aydan aya tartıp aylık aldığı kiloya göre yorumladı doktorlar. Daha ufak 5 günlük bu yüzden gerçekten strese girme sağlıklı çok şükür bir sorunu yok kiloyu alacak bak hele ayını doldursun. Ablamın da oğlu kilo almıyor diye sıkıntı ediyordu ablam şimdi büyüdü gayet kilosunu aldı. Sen sürekli emzir mamayı da ver ve bekle çünkü elinden başka birşey gelmez zaten kilo alacak göreceksin