Konumuz diş 🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Konumuz diş 🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,276 kez görüntülenmiş, 117 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Konumuz diş 🙄
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Kiyamam yaaa rabbim yar ve yardımcin olsun birtanem 🙏🤲🥰esin geldimi.kuzum.doguma onu sormayi unuttum ben izin alabildimi
Amin inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım benim 😍💕 vAlla doğumdan sonra ancak gelebildi iki buçuk gün kaldı geri gitti canım benim birdaha gelirim diyorsa suanlk zor gibi içi gidiyor ama iki çocuğa da dayanamıyor

MUHMER❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar Öncelikle merhaba kumsal Laren'in dişi çıktı alttan minicik ben biraz araştırma yaptım bu diş döneminde kullanılan jeller ve granürler jellerden taraftar değilim 2 tane ürün var şimdi kafama yatan biri bitkisel birinde çok tavsiye ettiler birinin ismi tetagil diğerinin ismi de desmino bunlardan kullanan var mı veya da kullandığınız herhangi başka bir ürün var mı tetagil olan bitkisel aynı zamanda en çok kafamı o yattı toz şeklinde ağızla dökülüyor jel değil Bana bir yardımcı olur musunuz🥺
Oğlumda da kızımda da diş kaşıyıcı tek kullandım zaten dişi biraz daha dışa çıktığı zaman daha rahat eder

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Amin inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım benim 😍💕 vAlla doğumdan sonra ancak gelebildi iki buçuk gün kaldı geri gitti canım benim birdaha gelirim diyorsa suanlk zor gibi içi gidiyor ama iki çocuğa da dayanamıyor
Amin birtanem insallah🙏🤲🥰 yaa ozlemezmi kuzum insallah yakin zamanda eşinle çocuklarınla bir arada olucaksiniz Allah'ın izniyle🙏🤲🥰😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oğlumda da kızımda da diş kaşıyıcı tek kullandım zaten dişi biraz daha dışa çıktığı zaman daha rahat eder
Diş kasiyici var ama atiyir hic almamiyir eline 🙄

Özlem ya prensesin adini sen.ne vermiştin kuzum 🙄🤭

Son düzenleme:

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Amin birtanem insallah🙏🤲🥰 yaa ozlemezmi kuzum insallah yakin zamanda eşinle çocuklarınla bir arada olucaksiniz Allah'ın izniyle🙏🤲🥰😊

Tek dis kasiyicidan bikiyor cocuklar. Benimkine de 2 aydir doktorlar dislerinin cikmasi yakin diyorlar, jel istedim doktorundan "her cocuk gibi sizin cocugunuzda bu donemden gececek, dis kasiyici vs verin ama dis jeli onermiyorum, disaridan hic ilac onermiyorum bebeklere" dedi. Elimizde 2 tane dis kasiyici vardi ve ikisinden de sıkıldı. Meyve filesi aldim, icine biraz soguk meyveler koyuyorum hem disini kasiyor hem meyve yiyor. Simdi onu çok sık vermiyorum. Anneannesinin telefon kılıfını kendine dis kasiyici yapti diye temiz bir kılıf aldik arada onunla kasiyor disini. 2-3 gunde bir yeni seyler bukuyor kendine 😁😁 tek dis kasiyiciya bagli kalma bence. Havucla bir ara kasidi, bir ara salatalikla kasidi. Arada sofradayken annem ev ekmegi yapmissa ekmek veriyoruz eline hem ekmegi ufalayarak yiyor hem de dislerini kasiyor.
Kiz kardesim de cocuguna tavuk falan pisirince kemigini veriyordu hem dislerini kasiyor hem de cignemeyi ogreniyordu.

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
En kısa sürede geçer umarım
Insallah birtanem 🤲🙏💜

Tek dis kasiyicidan bikiyor cocuklar. Benimkine de 2 aydir doktorlar dislerinin cikmasi yakin diyorlar, jel istedim doktorundan "her cocuk gibi sizin cocugunuzda bu donemden gececek, dis kasiyici vs verin ama dis jeli onermiyorum, disaridan hic ilac onermiyorum bebeklere" dedi. Elimizde 2 tane dis kasiyici vardi ve ikisinden de sıkıldı. Meyve filesi aldim, icine biraz soguk meyveler koyuyorum hem disini kasiyor hem meyve yiyor. Simdi onu çok sık vermiyorum. Anneannesinin telefon kılıfını kendine dis kasiyici yapti diye temiz bir kılıf aldik arada onunla kasiyor disini. 2-3 gunde bir yeni seyler bukuyor kendine 😁😁 tek dis kasiyiciya bagli kalma bence. Havucla bir ara kasidi, bir ara salatalikla kasidi. Arada sofradayken annem ev ekmegi yapmissa ekmek veriyoruz eline hem ekmegi ufalayarak yiyor hem de dislerini kasiyor.
Kiz kardesim de cocuguna tavuk falan pisirince kemigini veriyordu hem dislerini kasiyor hem de cignemeyi ogreniyordu.
Aynen kuzum istemiyor atıyor 3 tane var bende aldim süzgeçten ama oda cok ilgisini cekmiyor cok meyveyi sevmiyor tatli seyleri aslinda ama kilifi bende deneyim bi iyi fikir aynen bende veriyorum tavugun kemigini onu cok seviyor🤭 yarin doktorar göturcem bakalim sorucam bide onun fikrini aliyim ne diyor bende jel kullanma taraftari degilim ama cani yansin istemiyorum iste

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank

Yaa çok teşekkür ederim çok sağol güzel dileklerin için canım benim 😍 konteyner çıktı bize ama daha henüz gelmedi

Tüm sayfalar yüklendi.