Laf dinlemiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Laf dinlemiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,930 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Laf dinlemiyor
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Yeğenimde kardeşi geleceği zaman öyle davranışlar da bulundu canım kıskanmıyor gibi yapıyorlar ama içten içe birikiyor dışa bu şekilde vuruyor lar sen ona kardeşinin onu çok sevdiğini senin ikisini nasıl sevdiğini anlat sürekli birde olabildiğinde birlikte oynamaya çalış bebek olunca onun yardımına ihtiyacın olduğunu falan söyle sensiz ben yapamam seninle yapmamız lazım diyerek onunda bu parçaya dahil olduğunu anlat dışlanmış gibi hissedip ilgi çekmeye çalışmasına gerek olmadığını anlar o zaman çocuklar böyle maalesef biz bile bazen annemiz ötekine iyi olsa kıskanıyoruz☺️
Yapacam dedigini cnm benim

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler bir oğlum var 5 yaşında bu ara hiç lafımı dinlemiyor zaten çok zor geçiriyorum hamileliği odasında bütün oyuncaklarını döküyor diğer odalara taşıyor topla diyorum hadi neyse oynaman için aldık ama oyunun bitince topla toplamıyor halim yok zaten kızmak istemiyorum ama çok geriyor beni hiç böyle değildi dağılan eşyasını toplamadan odadan çıkmazdı var mı tavsiyeniz
Canım benim küçük oğlanda öyle ayarı kaçtı bebeği kıskanıyorlar sanırım ondan oluyor

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Seninkinin yaşı kaç canım
6yaşında
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aralık 13 de 6 yaşına girecek

Tüm sayfalar yüklendi.