Laf dinlemiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Laf dinlemiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,942 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Laf dinlemiyor
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bırak dağınık kalsın uyuduktan sonra sen topla ben öyle yapıyorum zaten yine dağıtacak misafir gelsede diyorum yine aynı aman saldım çayıra mevlam kayıra gibi benim durum
Yapacak halim yok zaten canım ama yapıyordu beni şaşırtan o zaten oyuncak oynamak için alındı oynasın dağıtsın ben buna karşı değilim zaten ama bitince de toplasın bu çok zor birşey değil ki

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Yapacak halim yok zaten canım ama yapıyordu beni şaşırtan o zaten oyuncak oynamak için alındı oynasın dağıtsın ben buna karşı değilim zaten ama bitince de toplasın bu çok zor birşey değil ki
Sakince konuş veya yardıma ihtiyacın var mı de veya güzelce anlat annem toplamakta lazım gibi 🤗🤗

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Çok büyümesini bekleyemem yaşım geçiyor canım bu seferde nine diyecekler iyice 😂
Yok yok birşey olmaz canım sen beni dinle bana kalsa 10 yaşında olmadan oğlum ikinciyi hayatta yapmazdım 😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sakince konuş veya yardıma ihtiyacın var mı de veya güzelce anlat annem toplamakta lazım gibi 🤗🤗
Başa sardık desene 😅 sağol canım denerim tabi 🙏😇

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Canım bilmediği birşey olsa dediğini anlıycm ama ilk toplama alışkanlığı zaten beraber toplayarak kazandırdık benimle oyuncak toplar babası ile yatak toplardı hani hep yaptığı şeyi bir anda kesmesi benide zorluyor hamileliğin yorması bitmeyen mide bulantısı bir yanda bir yanda oğlumda yeni yeni huylar görüyorum zaten kızmamak için zor tutuyorum kendimi çünkü inatlaşıyor ama ben yardım ettikçe hep benden bekliyor bu çok zor bir iş değil onu yoracak zorlayacak kadar ki 3 yaşında benimle temizliğe yardım etmeye çalışırdı kendince iş yapardı süpürürdü ama ilgi konusunda haklı olabilirsin çünkü kendime zor yetiyorum babası gece nöbetinde olduğu için gündüz uyuyor tatilde bitti artık okula devam ediyor belki iyi gelir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ohh mis 😅😅 büyümeden yapma sakın 😅😅
Onun yerine koy canım kendini baba yeterince ilgilenemiyor anne ise hem ev hemde hamile Coronadan dolayı çocuk dışarı da çıkamıyor okulda arkadaş ve öğretmeniyle kaynasinca sizinde yardımınızla o da toplar insallah

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Onun yerine koy canım kendini baba yeterince ilgilenemiyor anne ise hem ev hemde hamile Coronadan dolayı çocuk dışarı da çıkamıyor okulda arkadaş ve öğretmeniyle kaynasinca sizinde yardımınızla o da toplar insallah
Ama okula bir senedir gidiyor canım yeni değil şuda var belki sıkıldı oda okul ev hafta sonu elinden geldiğince eşim uykudan fedakarlık edip denize avm ye falan götürüyor bazı hafta sonları kliniğe yanına götürüyor belkide sadece benden ilgi istiyor 😔

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Ama okula bir senedir gidiyor canım yeni değil şuda var belki sıkıldı oda okul ev hafta sonu elinden geldiğince eşim uykudan fedakarlık edip denize avm ye falan götürüyor bazı hafta sonları kliniğe yanına götürüyor belkide sadece benden ilgi istiyor 😔
Onunla ilgilendiğini göstermen lazım ki kardeşini daha çabuk sahiplensin bebek dogdugunda ilgi onun üzerinde olcak bu da fircinlasmasina neden olabilir

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Yok yok birşey olmaz canım sen beni dinle bana kalsa 10 yaşında olmadan oğlum ikinciyi hayatta yapmazdım 😅😅
10 yaşına kadar beklersem 37 yaşında yapmış olurum ikinciyi o zamana kadarda benden geçmiş olur çoktan 😂 emzirmeyi kesene kadar zaten düşünmem canım önce emmesi benim için önemli olan hayat ne getirir bakalım bide kızım olsun diye ikinciyi istiyorum Allah inşallah hayırlı bi kız evladıda nasip eder de son nokta olur 😀

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
10 yaşına kadar beklersem 37 yaşında yapmış olurum ikinciyi o zamana kadarda benden geçmiş olur çoktan 😂 emzirmeyi kesene kadar zaten düşünmem canım önce emmesi benim için önemli olan hayat ne getirir bakalım bide kızım olsun diye ikinciyi istiyorum Allah inşallah hayırlı bi kız evladıda nasip eder de son nokta olur 😀
Allah gönlüne göre versin canım bende de kız hayırlısı ile doğsun bir kız bir oğlan Allah canlarına sağlık versin yeter diye düşünüyorum 🙏😇😅

Tüm sayfalar yüklendi.