Laf dinlemiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Laf dinlemiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,942 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Laf dinlemiyor
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
6yaşında
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aralık 13 de 6 yaşına girecek

Aslında seninki de küçük değilmiş

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Şimdiden diyor beşik al bende uyırum🤭🤭
Güzel bi dille anlatabilmek lazım çocuklar bazen ne kadar konuşsakta anlamıyorlar ama daha önce sende beşikte yattın kocaman oldun falan de resimleri varsa eğer beşikte resimlerini göster olmazsa sende yatarsın bakarız içine sığarsan sende kullanırsın ama sen kocaman oldun falan de ne kadar etkili olabilirse işte valla ikinciyi yapmayacam bu gidişle kıskançlık krizleri falan 😂

Defne

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler bir oğlum var 5 yaşında bu ara hiç lafımı dinlemiyor zaten çok zor geçiriyorum hamileliği odasında bütün oyuncaklarını döküyor diğer odalara taşıyor topla diyorum hadi neyse oynaman için aldık ama oyunun bitince topla toplamıyor halim yok zaten kızmak istemiyorum ama çok geriyor beni hiç böyle değildi dağılan eşyasını toplamadan odadan çıkmazdı var mı tavsiyeniz
Canim buyuk ihtimal dogacak ol1n bebisi kiskaniyordur dikkat cekmeye calisiyor ona bebek dogsa bile onu hala seveceginizi ogretmelisiniz

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Canim buyuk ihtimal dogacak ol1n bebisi kiskaniyordur dikkat cekmeye calisiyor ona bebek dogsa bile onu hala seveceginizi ogretmelisiniz
Hep söylüyoruz canım oda söylüyor hatta ben kardeşimi çok seviyorum onunla odamı paylaşacam diyor oyuncağını vereceğim yemek yedireceğim diyor

Güzel bi dille anlatabilmek lazım çocuklar bazen ne kadar konuşsakta anlamıyorlar ama daha önce sende beşikte yattın kocaman oldun falan de resimleri varsa eğer beşikte resimlerini göster olmazsa sende yatarsın bakarız içine sığarsan sende kullanırsın ama sen kocaman oldun falan de ne kadar etkili olabilirse işte valla ikinciyi yapmayacam bu gidişle kıskançlık krizleri falan 😂
İlk mi senin 😅

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Hep söylüyoruz canım oda söylüyor hatta ben kardeşimi çok seviyorum onunla odamı paylaşacam diyor oyuncağını vereceğim yemek yedireceğim diyor

İlk mi senin 😅
Evet ilk 😂

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Oğlum şuan kendi kişiliğini oluşturma başlıyor canım bazı o yüzden topla dağıtma gibi ifadeler yerine ona gel beraber yapalım bana nasıl toplanıcağını babana göster gibi ifadeler ile yaklas birde galiba ilgi bekliyor şuan kızar ve onu zorlarsan kardeşini hemen kabul etmeye bilir ve kiskanabikie

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Oğlum şuan kendi kişiliğini oluşturma başlıyor canım bazı o yüzden topla dağıtma gibi ifadeler yerine ona gel beraber yapalım bana nasıl toplanıcağını babana göster gibi ifadeler ile yaklas birde galiba ilgi bekliyor şuan kızar ve onu zorlarsan kardeşini hemen kabul etmeye bilir ve kiskanabikie
Canım bilmediği birşey olsa dediğini anlıycm ama ilk toplama alışkanlığı zaten beraber toplayarak kazandırdık benimle oyuncak toplar babası ile yatak toplardı hani hep yaptığı şeyi bir anda kesmesi benide zorluyor hamileliğin yorması bitmeyen mide bulantısı bir yanda bir yanda oğlumda yeni yeni huylar görüyorum zaten kızmamak için zor tutuyorum kendimi çünkü inatlaşıyor ama ben yardım ettikçe hep benden bekliyor bu çok zor bir iş değil onu yoracak zorlayacak kadar ki 3 yaşında benimle temizliğe yardım etmeye çalışırdı kendince iş yapardı süpürürdü ama ilgi konusunda haklı olabilirsin çünkü kendime zor yetiyorum babası gece nöbetinde olduğu için gündüz uyuyor tatilde bitti artık okula devam ediyor belki iyi gelir

Ohh mis 😅😅 büyümeden yapma sakın 😅😅

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler bir oğlum var 5 yaşında bu ara hiç lafımı dinlemiyor zaten çok zor geçiriyorum hamileliği odasında bütün oyuncaklarını döküyor diğer odalara taşıyor topla diyorum hadi neyse oynaman için aldık ama oyunun bitince topla toplamıyor halim yok zaten kızmak istemiyorum ama çok geriyor beni hiç böyle değildi dağılan eşyasını toplamadan odadan çıkmazdı var mı tavsiyeniz
Bırak dağınık kalsın uyuduktan sonra sen topla ben öyle yapıyorum zaten yine dağıtacak misafir gelsede diyorum yine aynı aman saldım çayıra mevlam kayıra gibi benim durum

Tüm sayfalar yüklendi.