Mama ve kaka meselesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Mama ve kaka meselesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,874 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Mama ve kaka meselesi
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bugün doktor kontrolüne gittik sarılık 12 kilo kaybı devam etmemiş 50 gr almış ama günde 6 kez kaka yapması lazım diyor bizim kız iki defa falan karnı doymuyordıur dedi mama veya anne sütü acıkmadıpı sürece imkanı yok ağzını açıp emmiyor 2 saat te bir veriyorum en fazla 30 doktor bir ölçek veriyorsanız iki ölçeğe çıkarın dedi ama hayatta o kadar yemez ben ne yapayım kızlar günde iki sefer kaka ne yapacağım ben

İkizlerin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bugün doktor kontrolüne gittik sarılık 12 kilo kaybı devam etmemiş 50 gr almış ama günde 6 kez kaka yapması lazım diyor bizim kız iki defa falan karnı doymuyordıur dedi mama veya anne sütü acıkmadıpı sürece imkanı yok ağzını açıp emmiyor 2 saat te bir veriyorum en fazla 30 doktor bir ölçek veriyorsanız iki ölçeğe çıkarın dedi ama hayatta o kadar yemez ben ne yapayım kızlar günde iki sefer kaka ne yapacağım ben
Az yapıyor mus canım benim oğlan günde ,8 ile 10 arası yapıyor .. canım kendini uyandır yoksa içmez yazık sarılığı artmasın

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Canm uyutmamaya calis sariliktan çok uyku yapar burnunu sık ayak altına vur altını açık bırak uyanır sarılığı artmasin bnm kızda baya uzun sürdü sariligi kakasını cisinide 8 10 dann fazla yapıyor şuan topuk altına vurma ve burnunu hafiften sıkma bnm kızda yaramıştı uyanması için baya ağlayınca ondna sonra yiyordu ve düştü Allah'a şükür

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Canm uyutmamaya calis sariliktan çok uyku yapar burnunu sık ayak altına vur altını açık bırak uyanır sarılığı artmasin bnm kızda baya uzun sürdü sariligi kakasını cisinide 8 10 dann fazla yapıyor şuan topuk altına vurma ve burnunu hafiften sıkma bnm kızda yaramıştı uyanması için baya ağlayınca ondna sonra yiyordu ve düştü Allah'a şükür
Bugün bakıldı canım sarılık değeri normal diyor doktor

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Bugün bakıldı canım sarılık değeri normal diyor doktor
Ama gülüm benim bebeğimin ki 7 buçuk olduğu halde yüksek dedi doktor bence sen bol bol emzir uyandır burnunu hafif hafif sık bebeler burnuna dokubulmasindan hoşlanmaz ve uyanır dediğim gibi bol bol emzir Allah korusun bişey olmasın 12 de fazla geldi bana canm korkutmak için söylemiyorum ama dikkat et

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ama gülüm benim bebeğimin ki 7 buçuk olduğu halde yüksek dedi doktor bence sen bol bol emzir uyandır burnunu hafif hafif sık bebeler burnuna dokubulmasindan hoşlanmaz ve uyanır dediğim gibi bol bol emzir Allah korusun bişey olmasın 12 de fazla geldi bana canm korkutmak için söylemiyorum ama dikkat et
Özellikle sordum canım yüksek değil dedi

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Özellikle sordum canım yüksek değil dedi
Doktorun öyle diyosa öyledir... benim doktor demişti 14 olduğu zaman kuvese alıp ışın tedavisi yapıyoruz Sarilikgi duzelinceye kadarda hastanede kaliyo onun için bol bol emzir demişti.. gülüm seni korkutmak değil amacım yanlış anlama beni sakın dikkat et bol bol emzir yinede gülüm

Tüm sayfalar yüklendi.