Mama ve kaka meselesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Mama ve kaka meselesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,889 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Mama ve kaka meselesi
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Cnm benimki de geç yapıyo ama toplu yapıyo üç ayrı doktora götürdüm anne Sütü ile besleniyorsa bi hafta on güne kadar büyüğe çıkmaması normal dedi önemli olan toplam günlük bez sayısı 6 -8 olmalı bide gelişimi boyu kilosundakş artış dedi
Anladım kuşum çok saol teşekkür ederim 🌹

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Canım 2 kere kaka yapması doymadıgı anlamına gelmez bol bol emzır nasılsın 2 saati gecırme uyandır emzır sonra mama ver 30 ml ver sutun varsa sonra sütün iyice gelir doydugunu anlarsın zaten o zaman mama verme sadece emzır gunde 5 kere bez degısıyor musun kaka da dahil
Öyle dedi csnım ya doktor cnm skldı şöyle 2 defa az yapıyor 1 defa çok ama çoğunluk mama çiş içinde bazen iki bazen 3 oluyor yani normal mi

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Bugün doktor kontrolüne gittik sarılık 12 kilo kaybı devam etmemiş 50 gr almış ama günde 6 kez kaka yapması lazım diyor bizim kız iki defa falan karnı doymuyordıur dedi mama veya anne sütü acıkmadıpı sürece imkanı yok ağzını açıp emmiyor 2 saat te bir veriyorum en fazla 30 doktor bir ölçek veriyorsanız iki ölçeğe çıkarın dedi ama hayatta o kadar yemez ben ne yapayım kızlar günde iki sefer kaka ne yapacağım ben
Benim oğlumda sarılık yoktu ama ilk iki ay çok uykucuydu bir türlü uyanmazdı ben peçeteyi ıslatıp yanaklarına değdiriyordum uyanıyordu hemen istersen dene canım.

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Benim oğlumda sarılık yoktu ama ilk iki ay çok uykucuydu bir türlü uyanmazdı ben peçeteyi ıslatıp yanaklarına değdiriyordum uyanıyordu hemen istersen dene canım.
Denerim canım aslında saati gelince içiyor mamasını bir sıkıntı yok ama neden sarılık oldu anlamadım bir türlü

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Öyle dedi csnım ya doktor cnm skldı şöyle 2 defa az yapıyor 1 defa çok ama çoğunluk mama çiş içinde bazen iki bazen 3 oluyor yani normal mi
Cısıyle beraber en az 5 olması lazım canım daha yeni dogdu ama 2 saatte uyandır sen surekli emzır mamayı emzırdıkten sonra ver hep 30 ıcıyor sa 60 ml yap

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Cısıyle beraber en az 5 olması lazım canım daha yeni dogdu ama 2 saatte uyandır sen surekli emzır mamayı emzırdıkten sonra ver hep 30 ıcıyor sa 60 ml yap
Genelde 30 kuzum bazen 40 ya tam anlamadım daha huyunu bugün mamada önce anne sütü verdim geri tükürdü sonra mama verdim onu içti

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Mamaya alısacak o zaman nur verme mama emzır acıkınca mecbur emeceek uykudan uyandı mı hemen emzirmeye calıs mama verme
Canım doktor kilosu düşerse yatış yaparım diyor korkuyorum aç kalıncada zaten sarılık durumu var yükselirse yine yatış isteyecek mecbur vermek zorundayım 😔

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Canım doktor kilosu düşerse yatış yaparım diyor korkuyorum aç kalıncada zaten sarılık durumu var yükselirse yine yatış isteyecek mecbur vermek zorundayım 😔
Seni emmıyorsa 60 ml ver o zaman canım ıctıgıni ıcsın fazlasını cıkartıyor sarılıgı yukselmesın de ama mamaya alısırsa seni zor emer sık sık emzırmeyı dene sen mamayı da ver canım 2 3 saatte bı mama yap yap ver uyuyor bile olsa uyandır sık sık doyur 2 3 gun sonra duzene biniyor hemen o zaman mamayı azalt memeyi dene daha cok

Tüm sayfalar yüklendi.