Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aman baslamasin diyorum kuzum ya sonuçta doktorla planladik 8 subat diye ondan once agri girse doktorun keyfi yetecek de gelecek de son 6 ya annem bakıyor bana ve kizima ayaga kalktigim an agri giriyor
Aman baslamasin diyorum kuzum ya sonuçta doktorla planladik 8 subat diye ondan once agri girse doktorun keyfi yetecek de gelecek de son 6 ya annem bakıyor bana ve kizima ayaga kalktigim an agri giriyor
Kuzum sütüm var yok değil hatta acı duyuyorum artık emmediği için sağarak vermeye çalışıyorum sağmaktan da ağrıyor hep şiş sırf rahatlamak için bugün elektrikli göğüs pompası aldırdım manuel bile işe yaramıyordu artık
Burnunu hafif hafif sık ayağının altını kaşı yanak kısmına masaj yap emdir bide yeni doğduğu için bebek emmemesi normaldir bu 2 hafta çıktıktan sonra sarılık tehlikeside geçer bide biberona alıştırma biz hep diyoruz mamaya alıştırma ama biberonada alıştırma kolayına giderse senin gogusu emmekte zorlanir
Bugün doktor kontrolüne gittik sarılık 12 kilo kaybı devam etmemiş 50 gr almış ama günde 6 kez kaka yapması lazım diyor bizim kız iki defa falan karnı doymuyordıur dedi mama veya anne sütü acıkmadıpı sürece imkanı yok ağzını açıp emmiyor 2 saat te bir veriyorum en fazla 30 doktor bir ölçek veriyorsanız iki ölçeğe çıkarın dedi ama hayatta o kadar yemez ben ne yapayım kızlar günde iki sefer kaka ne yapacağım ben
Ay günde 5 kes 8 kere 10 kere kaka yapmasada olur benim oğlumda yapmiyodu hatirladigim kadariyla. Ben gün icinde emziriyodum gece yatmadan mama veriyodum bide sabahlari bir olcek iki uc defa kaka yapiyodu yapiyomu yapiyo kakasini illa bir sayisi yok 8 kere kaka yapmazsa doymuyodur diye bir şeyde yok yapiyomus sonucta hamdolsun yapsinda sen bol bol emzir kucagina al yarim saat 1 saat gögsünde uyusun birak emzir hemen emzirip yatirma dinlene dinlene emzir senin sütünün bir damlasi 5 kakadan daha iyi sarılık için emin ol seni emdikce iyi olur gece yatarken ışık açık yatir hiç sıkıntı etme iyi olur inşallah doktorda normal demiş sariliga normaldir gecer zamanla.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ay günde 5 kes 8 kere 10 kere kaka yapmasada olur benim oğlumda yapmiyodu hatirladigim kadariyla. Ben gün icinde emziriyodum gece yatmadan mama veriyodum bide sabahlari bir olcek iki uc defa kaka yapiyodu yapiyomu yapiyo kakasini illa bir sayisi yok 8 kere kaka yapmazsa doymuyodur diye bir şeyde yok yapiyomus sonucta hamdolsun yapsinda sen bol bol emzir kucagina al yarim saat 1 saat gögsünde uyusun birak emzir hemen emzirip yatirma dinlene dinlene emzir senin sütünün bir damlasi 5 kakadan daha iyi sarılık için emin ol seni emdikce iyi olur gece yatarken ışık açık yatir hiç sıkıntı etme iyi olur inşallah doktorda normal demiş sariliga normaldir gecer zamanla.
Dogumdan sonra göğsünüze sıcak su ile masaj yapın bide sıcak havlu koyun babaanne recetesi çok işe yariyo sütünüz iniyo hemen
Dogumdan sonra göğsünüze sıcak su ile masaj yapın bide sıcak havlu koyun babaanne recetesi çok işe yariyo sütünüz iniyo hemen