MANİSADAN GÜNAYDINLAR KIZLAR

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde SADECE ÖZLEM tarafından oluşturulan MANİSADAN GÜNAYDINLAR KIZLAR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,104 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı MANİSADAN GÜNAYDINLAR KIZLAR
Konbuyu başlatan SADECE ÖZLEM
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
ANNELER VE ANNE ADAYLARI 10 DAKKADIR UYANDIRMAYA ÇALIŞTIK UYANMADI DR TERS DÜZ ETTİ RENKLİ ULTRASYONA ATTI VEEE GÖRDÜK PİPİSİNİ 😍🤗😊
Yaa masallah gözün aydın kuzum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydın kuzum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🥰
Sağol allah razı olsun hepimize inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin inşallah hepimizinkini inşallah

Bulantın falan oluyormu canım benim sadece sırtım çok ağrıyor ya bulantım falan yok bende 16 haftalığım ve Manisa'nın neresindesin
Sadece çok fazla aç kaldığımda midem bulanıyor o kadar geçen hafta mide bulantı kusma yanma ve ekşime de vardı bu hafta kesildi hafifledim benim zaten fıtıktan ve sinir sıkışmasından ağrım vardı ekstradan hamile kalınca ağrıdı bide erkek olunca ekstradan 2 kat ağrı yapıyor akşamları yatamıom belimden manisa turgutlu cnm seninde Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin hayırlısıyla

Bulantın falan oluyormu canım benim sadece sırtım çok ağrıyor ya bulantım falan yok bende 16 haftalığım ve Manisa'nın neresindesin
Sadece çok fazla aç kaldığımda midem bulanıyor o kadar geçen hafta mide bulantı kusma yanma ve ekşime de vardı bu hafta kesildi hafifledim benim zaten fıtıktan ve sinir sıkışmasından ağrım vardı ekstradan hamile kalınca ağrıdı bide erkek olunca ekstradan 2 kat ağrı yapıyor akşamları yatamıom belimden manisa turgutlu cnm seninde Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin hayırlısıyla
Gözün aydın canım hayırlı olsun
Sağol allah razı olsun🙏

Gözün aydın canım hayırlı olsun
Sağol allah razı olsun🙏

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.