Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gözün aydın kuzum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Sadece çok fazla aç kaldığımda midem bulanıyor o kadar geçen hafta mide bulantı kusma yanma ve ekşime de vardı bu hafta kesildi hafifledim benim zaten fıtıktan ve sinir sıkışmasından ağrım vardı ekstradan hamile kalınca ağrıdı bide erkek olunca ekstradan 2 kat ağrı yapıyor akşamları yatamıom belimden manisa turgutlu cnm seninde Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin hayırlısıyla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sadece çok fazla aç kaldığımda midem bulanıyor o kadar geçen hafta mide bulantı kusma yanma ve ekşime de vardı bu hafta kesildi hafifledim benim zaten fıtıktan ve sinir sıkışmasından ağrım vardı ekstradan hamile kalınca ağrıdı bide erkek olunca ekstradan 2 kat ağrı yapıyor akşamları yatamıom belimden manisa turgutlu cnm seninde Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin hayırlısıyla