Merhqba hanimlar lutfen cevap yazin lutfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Özlem tam tarafından oluşturulan Merhqba hanimlar lutfen cevap yazin lutfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,265 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merhqba hanimlar lutfen cevap yazin lutfen
Konbuyu başlatan Özlem tam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem tam

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Bugün kahve rengi lekeyle dr gittim alttan muane yaptı 4 cm açılma var Erken doğum dedi 35+3 günlüğüm bir hafta atarsa cook iyi olur dedi yatış verdi kabul etmedim benim gibi olan varmi cook korkuyorum
Canım hem korkuyorsun hem eve geliyorsun doktorun yatış verdiyse neden yatmadın ne dememizi istiyorsun bişi olmaz dememizimi bence hiç vakit geçirmeden hastaneye git en azından doktor gözetiminde olursun.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum yatış verdiyse yatmalıydın doktor kontrolünde olman gerek

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 35. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük kavun büyüklüğünde.
Böbrekler tamamen gelişti. karaciğer bazı atık maddeleri yok edecek duruma geldi. birçok temel fiziksel gelişim tamamlandı.karnınız iyice büyüdü. özellikle sağ tarafta kaburgalar baskı artar. bu haftadan itibaren doğum şeklini planlamak gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 44 cm ağırlıgı 2490 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Bugün kahve rengi lekeyle dr gittim alttan muane yaptı 4 cm açılma var Erken doğum dedi 35+3 günlüğüm bir hafta atarsa cook iyi olur dedi yatış verdi kabul etmedim benim gibi olan varmi cook korkuyorum
Evde kimsen yoksa küçük bı çocuğun varsa yatmayıp eve gitmeni anlarım da diğer türlü anlam veremiyorum benimde sancım oldu acile gittim iğneyle ilaçla durdurdular doğumu yine de korkumdan İzmir'e annemlerin yanına geldim hastaneye uzaklığım arabayla 5dakika burda hiçbirimiz sana yardımcı olamayız sadece dua ederiz karnındaki canida kendinide düşün tehlikeye atma benide yanlış anlama amacım seni kırmak degil

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Canım 4 cm açılma az değil buna birde sancıların eklenirse açılma hızlı olur. Doğum başlar. Risk alma bu durumda Dr gözetiminde olman daha iyi olur hem senin hem bebeğin için. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alırsınız 🙏

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Keşke yatış kabul etseydin canım hakkında hayırlısı olsun

Canim yatış verdiyse yatmaliydin ona göre tedavi uygulayacaktir. Benim sancılar tuttu 4 cm açılma varmis 4 cm açılma ile gittim 4 saatt sonra doğurdum suyum Nisan felanda gelmemişti yani bence doktoru dinlemeliydin

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Keşke yatsaydin çünkü gerekli olmasa yatış demezdi bence git yat hastaneye çünkü bebeğin sağlığı söz konusu ve riske atılacak bir durum değil. Çok çok geçmiş olsun ama bence git doktoru dinle ☹️

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Neden yatisi kabul etmedin canim benimde 36+4 um cumartesi sancim vardi yatış verdiler ben kabul ettim bugün de nişanim geldi perşembe günü 37 haftayi tamamladiginda alalim dedi doktor ilk gebeligimde doğumda ic kanama geçirdim diye bundada ayni şeyleri yasama ihtimaline karşı çıkış vermedi ben yatıyorum hastanede sende kendini bebegi riske atma canım allahim sag salim almayı nasip etsin inşallah yavrularimizi kucagimiza 🥰🙏

Tüm sayfalar yüklendi.