Mide yanması 😣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Mide yanması 😣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,470 kez görüntülenmiş, 94 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide yanması 😣
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle sabırsızlıkla bekliyorum 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet maalesef ama mecbur doğurduktan sonra evde ilaç bırakmayacam hepsini atacam 😂
Bende bebek doğsun ama doğduktan sonrada belki süre kan ilacı gibi belli vitaminlere devam ediliyor ablam kullandı arkadaşıma da demiş doktor doğum sonrası bazılarına devam edeceksin diye 🤦🤦

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bende bebek doğsun ama doğduktan sonrada belki süre kan ilacı gibi belli vitaminlere devam ediliyor ablam kullandı arkadaşıma da demiş doktor doğum sonrası bazılarına devam edeceksin diye 🤦🤦
Yine kurtulamayacağız desene 🤦🏻‍♀️😂

Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ciddi diyorum bu şey çok fena düpedüz sırtıma vuruyor kaburgalarım ağrıyor nasıl bir ağrı yanma offf 😣😣 ne yapsam bilemedim bu saat oldu dayanılır birşey değil. Gaviscon var ama hiç mi fayda etmez ya 😞😞
Aynı şeyleri şuan bende yaşıyorum denemediğim yöntem kalmadi fayda etmiyor su içmeye hasret kaldım yarım bardak su bile midemi cayır cayır yakıyor elim sürekli kaburga altımda bebiş baskı yapıyor tekmeliyor taş gibi oluyor nefesim kesiliyor kendimi geçecek geçecek diye şarkı söylerken buluyorum😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Valla öyle doğumdan sonra belli süre kan ilacı ve bazı vitaminler bizimle yola devam edecek 😂😂 atamıyoruz onları
Ben bağımlı olmaya karar verdim 😂 9 ay boyunca birsürü ilaç içiyoruz doğurduktan sonrada kurtulamıyoruz. İyisimi bağımlı olup onları kabullenmek bırakamamak 😂😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Aynı şeyleri şuan bende yaşıyorum denemediğim yöntem kalmadi fayda etmiyor su içmeye hasret kaldım yarım bardak su bile midemi cayır cayır yakıyor elim sürekli kaburga altımda bebiş baskı yapıyor tekmeliyor taş gibi oluyor nefesim kesiliyor kendimi geçecek geçecek diye şarkı söylerken buluyorum😂😂
😂😂😂 Benimde bu ara her gece var mide yanmam dün gecede yine berbattı eşime sahur hazırlarken iki büklüm hazırladım düpedüz bir kase yoğurt yedim gaviscon içtim öyle uyumuşum ama gerçekten Allah yardımcımız olsun çok beter bir şey bu

Ben bağımlı olmaya karar verdim 😂 9 ay boyunca birsürü ilaç içiyoruz doğurduktan sonrada kurtulamıyoruz. İyisimi bağımlı olup onları kabullenmek bırakamamak 😂😂
Onlar bize bağımlı oldu bizi bırakamıyor bence 😅😅 çok mu şekeriz ne 😂😂💞💞😻

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
😂😂😂 Benimde bu ara her gece var mide yanmam dün gecede yine berbattı eşime sahur hazırlarken iki büklüm hazırladım düpedüz bir kase yoğurt yedim gaviscon içtim öyle uyumuşum ama gerçekten Allah yardımcımız olsun çok beter bir şey bu

Onlar bize bağımlı oldu bizi bırakamıyor bence 😅😅 çok mu şekeriz ne 😂😂💞💞😻
Şeker konusunda hiç şüphe yok tabiki öyleyiz 😂 ama onlar olmasada iyi olurdu ya midemde yemekten çok ilaç var 😂

Tüm sayfalar yüklendi.