Midye zararlı mı gerçekten?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gülcan ibo tarafından oluşturulan Midye zararlı mı gerçekten? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,138 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Midye zararlı mı gerçekten?
Konbuyu başlatan Gülcan ibo
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Gebelikte midye zararlı canım. Mevsim meyveleri ve sebzeleri, süt ve süt ürünleri, yumurta, kırmızı et ve tavuk eti, belirli balıklar var gebelikte tüketeceğimiz. Bunları yiyebilirsinn

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Bi kaç yerde okudum Midye zararlimis herşey zararlı ya ne yiyim ben açmı kalayım herşey yasal neredeyse 😔bu arada dün 30 tane falan yemisimdir 😔
Canım midye deniz mahsulü tam temizlenmediği için içinde bir sürü bakteri barındırıyor hastalık yapabilir. Gebelikte sakıncalı. Ayrıca yemek haram

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bi kaç yerde okudum Midye zararlimis herşey zararlı ya ne yiyim ben açmı kalayım herşey yasal neredeyse 😔bu arada dün 30 tane falan yemisimdir 😔
Midye zararlı cnm yeme. Öyle pek zararlı şey yok ki kuzum şükretmek lazım .. bende şuan şeker çıktı ekmeğe bile hasret kalacam gebeligimin son 3 ayında..

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
aynen öyle bende diyorum onu yeme bunu yeme açmı kalalım 😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım midye deniz mahsulü tam temizlenmediği için içinde bir sürü bakteri barındırıyor hastalık yapabilir. Gebelikte sakıncalı. Ayrıca yemek haram
ben hiç yemedim tadını Merak ediyorum hep önünden geçerken diyorum alıp yiyecem cesaret edemiyorum 😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

ben hiç yemedim tadını Merak ediyorum hep önünden geçerken diyorum alıp yiyecem cesaret edemiyorum 😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.