Dediğin gibi kimsenin hayatı mükemmel değil bu konuda katılıyorum. O zaman biraz uzun bı yazı yazarak derdimi anlatayım sizlere burdaki arkadaşları kendime yakın gördüğüm için yazıyorum. Şimdiden derdime ortak olduğunuz için teşekkür ederim. Daha evleneli çok kısa bir süre oluyor kayınvalidem evlenmeden önce benimle çok aşırı iyiydi ama aradan zaman geçtikten sonra baya diğer yüzünü göstermeye başladı. O kadar zorlu mücadeleye rağmen sevdiğim adamın elini bırakmadım ben sürekli yanında durdum ve bı sekilde evlendik ama hiçbir şekilde kimse maddi konuda yardımda bulunmadı ne düğünumu yaptılar ne bi ev kiraladilar ne eşya vs eşimde ailesi arkasında olmayınca maddi konuda yetersiz kaldı ben tam ailemize destek olup çalışıyım derken hamile olduğumu öğrendim oda kaldı öyle ve tek bir asgari ücretle ev kirası faturalar derken kalmiyor bile beslenme düzenine gelcek olursak olmayınca cidden insan beslenemiyor ne çocuğuma bir oda yapabiliyorum nede bir kiyafet alabiliyorsun yani anliycaginiz çevremde maddi manevi bana destek olcak hiç kimsem yok