Minicik bir samimiyet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esra yeşil tarafından oluşturulan Minicik bir samimiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,955 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Minicik bir samimiyet
Konbuyu başlatan Esra yeşil
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esra yeşil

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Evet hamişlerr ;Enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama yok malesef olmuyor. Bu süreçte cana yakın bana destek olabilecek birine o kadar ihtiyacım var ki. Hamileliğim başladığından beri herşey o kadar üst üste geldi ki kendimi yanlız çaresiz ve çok mutsuz hissediyorum. Kendim için çocuğum için hayal ettiğim hiçbir şeyi yapamıyorum bunu burda paylaşmam ne kadar mantıklı bilmiyorum ama çok kötüyüm
Ne yapacaksın bacım kadın çeker herşeyi adam keyfine zamanına bakar keşke herkesin hayal ettiği gibi olsa herşey ne yapalım sadce evlatlarımıza sarılcaz onlardan başka kimsemiz yok

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Evet hamişlerr ;Enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama yok malesef olmuyor. Bu süreçte cana yakın bana destek olabilecek birine o kadar ihtiyacım var ki. Hamileliğim başladığından beri herşey o kadar üst üste geldi ki kendimi yanlız çaresiz ve çok mutsuz hissediyorum. Kendim için çocuğum için hayal ettiğim hiçbir şeyi yapamıyorum bunu burda paylaşmam ne kadar mantıklı bilmiyorum ama çok kötüyüm
Anlat bakalim canim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Dediğin gibi kimsenin hayatı mükemmel değil bu konuda katılıyorum. O zaman biraz uzun bı yazı yazarak derdimi anlatayım sizlere burdaki arkadaşları kendime yakın gördüğüm için yazıyorum. Şimdiden derdime ortak olduğunuz için teşekkür ederim. Daha evleneli çok kısa bir süre oluyor kayınvalidem evlenmeden önce benimle çok aşırı iyiydi ama aradan zaman geçtikten sonra baya diğer yüzünü göstermeye başladı. O kadar zorlu mücadeleye rağmen sevdiğim adamın elini bırakmadım ben sürekli yanında durdum ve bı sekilde evlendik ama hiçbir şekilde kimse maddi konuda yardımda bulunmadı ne düğünumu yaptılar ne bi ev kiraladilar ne eşya vs eşimde ailesi arkasında olmayınca maddi konuda yetersiz kaldı ben tam ailemize destek olup çalışıyım derken hamile olduğumu öğrendim oda kaldı öyle ve tek bir asgari ücretle ev kirası faturalar derken kalmiyor bile beslenme düzenine gelcek olursak olmayınca cidden insan beslenemiyor ne çocuğuma bir oda yapabiliyorum nede bir kiyafet alabiliyorsun yani anliycaginiz çevremde maddi manevi bana destek olcak hiç kimsem yok
Her şeye rağmen buna şükretmen lazım kuzum anlattığın şeyin aynısını hatta daha fazlasıni ben yaşıyorum evlendik eşimle düşün düğünümuU bile kendimiz çalışıp yaptık . Sonra ev kirası esylar vs derken borca girdik ki bir Allah'ın kulu yardım etmiyor ki etmelerini de beklemiyorum borçların yarışı neredeyse bitti. bende senin gibi düğünden sonra tekrar işe girmeyi düşünüyordum gebe olduğunu öğrendim bütün yük eşimin üstüne kaldı. Buna şükür yinede borçları verip eve azar azar şeyler alıyorum gereksiz yere asla para harcamıyoruz. Hatta ekmekten vs kalan bozuklukları kenara bile atıyorum. Bazen ay sonunu zor getiriyoruz ama rabbim bizi de böyle sıniyor diyorum elbette bu günlerde geçer güzel günler yakındır bol bol dua et her zaman bardağın boş tarafı yerine dolu tarafından bak 😘

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim anlattığın her şey burdaki çoğu kişinin başında emin ol kaynana kayın aba olayını ne zaman kafaya takmazsan o zaman atlatırsın benim 5 yıl sonra tedaviyle olan çocuğu bile istemedi kaynanam yapmamanız için oğluna elinden geleni yaptı ama zerre umurumda değil ben kendim istediğim için bu çocuğu yaptım kimseden maddi manevi hiç bir beklentim olmadı bizde İstanbul da zar zor geçiniyoruz buna emin ol bebeğimin rızkı da allahtan ne kocama ne kaynanam be kendi aileme güvenmiyorum yaparlarsa amenna yapmazlarsa da kendileri bilir bebek doğsun biraz büyüsün yine işe başlarsın her gün sadece şunun için dua ediyorum allahım kimseye muhtaç etme tek dileğim bu sende öyle yap boşver kayanana da olduğu yerde havlasın dursun 😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Dediğin gibi kimsenin hayatı mükemmel değil bu konuda katılıyorum. O zaman biraz uzun bı yazı yazarak derdimi anlatayım sizlere burdaki arkadaşları kendime yakın gördüğüm için yazıyorum. Şimdiden derdime ortak olduğunuz için teşekkür ederim. Daha evleneli çok kısa bir süre oluyor kayınvalidem evlenmeden önce benimle çok aşırı iyiydi ama aradan zaman geçtikten sonra baya diğer yüzünü göstermeye başladı. O kadar zorlu mücadeleye rağmen sevdiğim adamın elini bırakmadım ben sürekli yanında durdum ve bı sekilde evlendik ama hiçbir şekilde kimse maddi konuda yardımda bulunmadı ne düğünumu yaptılar ne bi ev kiraladilar ne eşya vs eşimde ailesi arkasında olmayınca maddi konuda yetersiz kaldı ben tam ailemize destek olup çalışıyım derken hamile olduğumu öğrendim oda kaldı öyle ve tek bir asgari ücretle ev kirası faturalar derken kalmiyor bile beslenme düzenine gelcek olursak olmayınca cidden insan beslenemiyor ne çocuğuma bir oda yapabiliyorum nede bir kiyafet alabiliyorsun yani anliycaginiz çevremde maddi manevi bana destek olcak hiç kimsem yok
Kuzum öncelikle Allah yardımcın olsun gerçek yüzlerini maalesef bizim için iş işten geçtikten sonra gösteriyorlar. Bizimkilerinde 5 kuruş yardımı dokunmadı aksine bana çeyrek takacaklarina eşim onlara taktı düğünümde. Çoğu insanda maalesef bu sorunlar baş gösteriyor önemli olan eşinin sana destek olması. Kendini üzüp bebişide strese sokma. Senin için önemli olan sadece bebeğin ve sen olmalısın.

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.