Minicik bir samimiyet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esra yeşil tarafından oluşturulan Minicik bir samimiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,932 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Minicik bir samimiyet
Konbuyu başlatan Esra yeşil
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esra yeşil

Esra yeşil

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim balım benim 😘❤️ sıkıntı,mutluluk ne istersen paylaş bir söz vardır mutluluk paylaştıkça çoğalır dertler paylaştıkça azalir diye en azından maddi olmasa bile herkes manevi şekilde yanında olur bunu unutma biz burda bir aile olduk senve minik meleğin de yeni üyemiz ❤️rabbim cümlemize yardım etsin inşallah 🤲🏻 Yaşın kaç kuzum ne kadarlıkk evlisin birde
21 yaşındayım 7 aylık evliyim kuzum sen.cok teşekkür ederim desteğin için

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Evet hamişlerr ;Enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama yok malesef olmuyor. Bu süreçte cana yakın bana destek olabilecek birine o kadar ihtiyacım var ki. Hamileliğim başladığından beri herşey o kadar üst üste geldi ki kendimi yanlız çaresiz ve çok mutsuz hissediyorum. Kendim için çocuğum için hayal ettiğim hiçbir şeyi yapamıyorum bunu burda paylaşmam ne kadar mantıklı bilmiyorum ama çok kötüyüm
Ne oldu canım neyin var anlat belki anlatmak paylaşmak bile iyi gelir sana neden kötüsün ne oldu 😟😟
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Her şeye rağmen buna şükretmen lazım kuzum anlattığın şeyin aynısını hatta daha fazlasıni ben yaşıyorum evlendik eşimle düşün düğünümuU bile kendimiz çalışıp yaptık . Sonra ev kirası esylar vs derken borca girdik ki bir Allah'ın kulu yardım etmiyor ki etmelerini de beklemiyorum borçların yarışı neredeyse bitti. bende senin gibi düğünden sonra tekrar işe girmeyi düşünüyordum gebe olduğunu öğrendim bütün yük eşimin üstüne kaldı. Buna şükür yinede borçları verip eve azar azar şeyler alıyorum gereksiz yere asla para harcamıyoruz. Hatta ekmekten vs kalan bozuklukları kenara bile atıyorum. Bazen ay sonunu zor getiriyoruz ama rabbim bizi de böyle sıniyor diyorum elbette bu günlerde geçer güzel günler yakındır bol bol dua et her zaman bardağın boş tarafı yerine dolu tarafından bak 😘
Aynı bende eşimle kaçarak evlendik ve yatak odası bile alamadım kayınvalidemle birlikte oturduk sonra şükür kendi evimize çıktık ama ciddi diyorum birkaç yıl eşya bişey alamadık birilerinin eskileriyle idare ettik şuan aldık şükür ama cidden hele şu zamanda hayat çok zor ayın sonu zor geliyor kira doğalgaz elektrik su o bu derken insan ister istemez sıkıntıya düşüyor eşimde çalışma konusunda asla izin vermiyor tek maaş zor ama yinede şükür hiç kiramizi yada faturalarımızı veremediğimiz olmadı. Eminim çok daha güzel günler gelecek ben inanıyorum buna yani hayat herkese zor umarım hepimiz için herşey daha güzel olur 🙏🙏

Son düzenleme:

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Evet hamişlerr ;Enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama yok malesef olmuyor. Bu süreçte cana yakın bana destek olabilecek birine o kadar ihtiyacım var ki. Hamileliğim başladığından beri herşey o kadar üst üste geldi ki kendimi yanlız çaresiz ve çok mutsuz hissediyorum. Kendim için çocuğum için hayal ettiğim hiçbir şeyi yapamıyorum bunu burda paylaşmam ne kadar mantıklı bilmiyorum ama çok kötüyüm
Neyin var cnm

Tüm sayfalar yüklendi.