Minicik bir samimiyet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esra yeşil tarafından oluşturulan Minicik bir samimiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,932 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Minicik bir samimiyet
Konbuyu başlatan Esra yeşil
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esra yeşil

ASlan_anası

Kayıtlı Üye
rank
Evet hamişlerr ;Enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama yok malesef olmuyor. Bu süreçte cana yakın bana destek olabilecek birine o kadar ihtiyacım var ki. Hamileliğim başladığından beri herşey o kadar üst üste geldi ki kendimi yanlız çaresiz ve çok mutsuz hissediyorum. Kendim için çocuğum için hayal ettiğim hiçbir şeyi yapamıyorum bunu burda paylaşmam ne kadar mantıklı bilmiyorum ama çok kötüyüm
Canım seni çok iyi anlıyorum herkesin yaşadığı bir durum bazen insanlara anlatmak isteriz ama karşımızdaki bile anlamaz biz sadece boş boş anlatmakla kalırız gönlünü ferah tut kime evladın gelsin ondna sonra kimseye ihtiyacın olmadığını anlayacaksın

Esra yeşil

Kayıtlı Üye
rank
Sen mi canım bana e mail den mesaj attın
Evet kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum öncelikle Allah yardımcın olsun gerçek yüzlerini maalesef bizim için iş işten geçtikten sonra gösteriyorlar. Bizimkilerinde 5 kuruş yardımı dokunmadı aksine bana çeyrek takacaklarina eşim onlara taktı düğünümde. Çoğu insanda maalesef bu sorunlar baş gösteriyor önemli olan eşinin sana destek olması. Kendini üzüp bebişide strese sokma. Senin için önemli olan sadece bebeğin ve sen olmalısın.
Bu güzel mesajın için sana çok teşekkür ederim

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Evet hamişlerr ;Enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama yok malesef olmuyor. Bu süreçte cana yakın bana destek olabilecek birine o kadar ihtiyacım var ki. Hamileliğim başladığından beri herşey o kadar üst üste geldi ki kendimi yanlız çaresiz ve çok mutsuz hissediyorum. Kendim için çocuğum için hayal ettiğim hiçbir şeyi yapamıyorum bunu burda paylaşmam ne kadar mantıklı bilmiyorum ama çok kötüyüm
Eşin destek olmuyor mu canm

Esra yeşil

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum öncelikle Allah yardımcın olsun gerçek yüzlerini maalesef bizim için iş işten geçtikten sonra gösteriyorlar. Bizimkilerinde 5 kuruş yardımı dokunmadı aksine bana çeyrek takacaklarina eşim onlara taktı düğünümde. Çoğu insanda maalesef bu sorunlar baş gösteriyor önemli olan eşinin sana destek olması. Kendini üzüp bebişide strese sokma. Senin için önemli olan sadece bebeğin ve sen olmalısın.
Canım seni çok iyi anlıyorum herkesin yaşadığı bir durum bazen insanlara anlatmak isteriz ama karşımızdaki bile anlamaz biz sadece boş boş anlatmakla kalırız gönlünü ferah tut kime evladın gelsin ondna sonra kimseye ihtiyacın olmadığını anlayacaksın
Ayyy çok içten ve samimisiniz hepiniz desteğin için çok teşekkür ederiz teyzesi ♥️🤗

Her şeye rağmen buna şükretmen lazım kuzum anlattığın şeyin aynısını hatta daha fazlasıni ben yaşıyorum evlendik eşimle düşün düğünümuU bile kendimiz çalışıp yaptık . Sonra ev kirası esylar vs derken borca girdik ki bir Allah'ın kulu yardım etmiyor ki etmelerini de beklemiyorum borçların yarışı neredeyse bitti. bende senin gibi düğünden sonra tekrar işe girmeyi düşünüyordum gebe olduğunu öğrendim bütün yük eşimin üstüne kaldı. Buna şükür yinede borçları verip eve azar azar şeyler alıyorum gereksiz yere asla para harcamıyoruz. Hatta ekmekten vs kalan bozuklukları kenara bile atıyorum. Bazen ay sonunu zor getiriyoruz ama rabbim bizi de böyle sıniyor diyorum elbette bu günlerde geçer güzel günler yakındır bol bol dua et her zaman bardağın boş tarafı yerine dolu tarafından bak 😘
Allah'ım bu nasıl güzel bir mesajdır ya rabbim seninde yar ve yardımcın olsun inşallah çok sağol desteğin için içim çok ısındı sana ya ♥️♥️🤗🤗

Ne oldu kuzum moralini yüksek tut

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Evet kuzum

Rica ederim kuzum ne demek. Her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sen yeterki iyi ol 🌹

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Esra yeşil

Kayıtlı Üye
rank

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Allah'ım bu nasıl güzel bir mesajdır ya rabbim seninde yar ve yardımcın olsun inşallah çok sağol desteğin için içim çok ısındı sana ya ♥️♥️🤗🤗
Teşekkür ederim balım benim 😘❤️ sıkıntı,mutluluk ne istersen paylaş bir söz vardır mutluluk paylaştıkça çoğalır dertler paylaştıkça azalir diye en azından maddi olmasa bile herkes manevi şekilde yanında olur bunu unutma biz burda bir aile olduk senve minik meleğin de yeni üyemiz ❤️rabbim cümlemize yardım etsin inşallah 🤲🏻 Yaşın kaç kuzum ne kadarlıkk evlisin birde

Tüm sayfalar yüklendi.