Sorum var Mutlu değilim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nehir ada'm tarafından oluşturulan Mutlu değilim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,603 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mutlu değilim
Konbuyu başlatan Nehir ada'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Nehir ada'm

Kayıtlı Üye
rank
Tuhaf ya eskiden böyle ise değişmesi zor kuzum onu şuana kadar idare etmişsin ya senden baya yüz bulmuş .. yani insan eşini bu şekilde üzmez ki sana da yazık onu çekmek zorunda değilsin onu kendi haline bırak aklı baisna gelsin
Kendi haline birakincam bende bayramdan sonra doğuma ailemin yanına gitcem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende senin gibi Her şeyi yaşadım aileme anlatım eşim beni kızımı evden kovdu babam gile gitim sonra boşanma davası açtım sonra eşim pişman oldu ve şu an 35 haftalık hamileyim şükür bunda biti Allah herkesin yardımcısı olsun
Ben bosanicm senden istemiyorum dediğimde çocukla tehtit ediyor beni çocuğu doğur birak git die ben bakıcı bulur onu buyuturum dio aklinca

Sevgicelebi

Kayıtlı Üye
rank

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Hamileliğim boyunca eşimle sürekli tartisdik sürekli kavga ettik çok ağladım çok stres yaptm beni çok aşaladi hakaret etti sosyal medyadan gitti başkalarına yazdı telefonu benden sakladı şifrelerini değişti artık dayanamadım ben sustum karşılık vermedim sırf karnımdaki için susmam bile onun için sorun oldu infazı vardi kimseyle kavga etmemesi gerekiyordu bugün gitmiş adamın birini dövmüş artık yoruldum bıktım boşansam bir türlü boşanmasam bir türlü ne yapmalıyım bilmiyorum aileme
anlatamıyorum icimede atınca hastalanıyorum migren var bende serumla falan anca ayağa kalkıyorum söylesem ne derler ne yapmalıyım bilmiyorum 😭😭 çok kötüyüm kızlar bugün
Destek olıyorsa ailen söyle bir süre ayrı kalmanız hayırlı olqn belki sonrqsında düzelir ama bu şekil birlikteliğe devam etme bence hele hamileliğinde kendini yıpratma

Gülcan ibo

Kayıtlı Üye
rank
Hamileliğim boyunca eşimle sürekli tartisdik sürekli kavga ettik çok ağladım çok stres yaptm beni çok aşaladi hakaret etti sosyal medyadan gitti başkalarına yazdı telefonu benden sakladı şifrelerini değişti artık dayanamadım ben sustum karşılık vermedim sırf karnımdaki için susmam bile onun için sorun oldu infazı vardi kimseyle kavga etmemesi gerekiyordu bugün gitmiş adamın birini dövmüş artık yoruldum bıktım boşansam bir türlü boşanmasam bir türlü ne yapmalıyım bilmiyorum aileme
anlatamıyorum icimede atınca hastalanıyorum migren var bende serumla falan anca ayağa kalkıyorum söylesem ne derler ne yapmalıyım bilmiyorum 😭😭 çok kötüyüm kızlar bugün
Çok üzüldüm ya kötü bı durum böyle dengesiz erkekler evet var Allah ıslah etsin o sana bagirirsa sende tepkini koy seni asagilamsina izin verme nasıl alıştırirsam öyle devam eder Cannm

Tüm sayfalar yüklendi.