nasıl kilo alabilirim 🤦😝🌼

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan nasıl kilo alabilirim 🤦😝🌼 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,393 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı nasıl kilo alabilirim 🤦😝🌼
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aminnnn Aminn hepinizin inşallah canım benim konuşmak çok iyi geliyor burası halden anlayanlarla dolu. Elhamdülillah 💕😊
Evet kzuum ya şükür keşke şu uygulamada olan kadınlar kadar etrafımızda da olsa düşünceli insanlar yada bu uygulamadakilerle bir araya gelebilsek ne güzel olur 😍

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar doğum yapalı sekiz ay oldu ☺️ gebelik ve doğum süreci boyunca tam 14 kilo verdim kilolarımı geri almak istiyorum. Sizce nasıl kilo alırım bununla ilgili bir tarifi veya bilgisi olan varmı. Ben bu halimden hiç memnun değilim eski kilom daha güzeldi ruhsuz gibi ortalıkta dolaşıyorum🤦🤷 cevaplarınızı bekliyorum güzellerim♥️😘
Canim suan seni cokkkkkkk kiskandim keske bnde kilo almak istesem dogum kilolarimi nasil versem diye kara kara dusunuyorum ayrica cok guzel bir bayansin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ama aşırı zayıflıkta güzel değil yakışmıyor eski kilom ideal di kuşum 😂😍

Anladım canım. Bende şuan o durumdayım yedi sekiz kilo alsam yeterli diye düşünüyorum 😇
Bacim gece gece beni catlatmakmi niyetiniz valla gelir sizide yerim heee istahimda yerinde masallah😁😁

Seçilllllll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar doğum yapalı sekiz ay oldu ☺️ gebelik ve doğum süreci boyunca tam 14 kilo verdim kilolarımı geri almak istiyorum. Sizce nasıl kilo alırım bununla ilgili bir tarifi veya bilgisi olan varmı. Ben bu halimden hiç memnun değilim eski kilom daha güzeldi ruhsuz gibi ortalıkta dolaşıyorum🤦🤷 cevaplarınızı bekliyorum güzellerim♥️😘
Canım benim de en buyuk korkum zayıflamak. Oglum 2 yasına kadar emdiydi cok zayıfladıydm eridim bittim resmen simdi 2 bucuk aylık kızm var oda emiyor ama agzımı bos brakmıyorm her emmesinden sonra gidip Biseyler atıstırıyorum ilk cocugum da yorgunluk tecrübesizlik asırı zayıflamstım bu sefer daha dikkat ediyorum yedikce zayıflayamıyorsun bide emiyorsa bebs hepsı ona gıdıyor zaten.

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Canım zamanla toparlarsın kafana takma değerlerin oturmamıştır daha
Nasıl takmim canım ya ben bir yana etrafımda kiler bir yana. Zayıfladın çalı gibi oldun diye diye kendimden şüphe etmeye başladım çokmu korkunç gözüküyor um acaba diye 😂
Canım yağlı yemekelr ye kızartmalar.. süt iç ve çikolata çerez tüket 😁😁 yatmadan önce muhakkak yemek ye öyle uyu kilo alırsın ve sürekli şerbetli tatlılar ye
Hepsini denedim akşam yiyip yatmaktan midem kötü oldu ya😵
Yaşasın yanlız değilim ben zayıf uzunum hamilelikte tek kiloyo göbeğime alıyorum top yutmuş gibi doğumdan sonra balon gibi sönüyorum çok fena
Hahaha😂bende aynı karnım küçük bir futbol topu gibi idi . Bebeğimde bende kilo almadık 🤷
Benden bir tane daha 😂😂 yemek yeyip kilo almıyorsun sanırım kuzum
Aynn kuşum benim 😂 bazen ye ye sonra da nereye kadar diyom kendi kendime . Eskiden tembellik yapan metabolizmam şimdi yorulmak bilmiyor🤦😁
Allahım hayalimdeki cümle ama maalesef 😂
😂😂🤣 Kuzum bekarken bende bu cümlenin hayalini kuruyor dum ama şimdi çok pişmanım 😭
Valla bende 15 kilo verdim hala vermeye devam ediyorum bende ne yapcam bilmiyorm
Bende kuzum gün geçtikçe daha da bir veriyorum sanki 😒
Bal, çerez, bol meyve, kızartma ye. Tatlı şeyler tüket bak nasıl alıyorsun 😄😄
Kuzum denemedim mi sanıyorsun yedim, hatta gebeliğim son haftalarında aşırı kızartma yiyordum ama bir faydası olmuyor du, kızartma yemekten bize yağ yetişmiyor du diyebilirim 🤣 Türkiye deki bütün yağlar benim yüzümden bitmiş olabilir 😝
Nasıl zayıfladın sırrını banada ver canım😂😂 ah ahhh keşke benden gitse o kilolar
Ah Ayşem bende nasıl gittiğini bir bilsem🤷 , almanın yolunu bulurum 🤦😂

Canim suan seni cokkkkkkk kiskandim keske bnde kilo almak istesem dogum kilolarimi nasil versem diye kara kara dusunuyorum ayrica cok guzel bir bayansin
Aaaaa 🤣🤣bacım bende keşke biraz olsa kilo ala bilseydim hamilelikte. Şimdi nasıl kilo alırım derdi olmazdı bende 🤦 ayrıca çok teşekkür ederim o senin güzelliğin canım 😘😎
Bacim gece gece beni catlatmakmi niyetiniz valla gelir sizide yerim heee istahimda yerinde masallah😁😁
Yok canım daha neler😁 maşallah canım verirsin bebeğini emziriyorsan sıkıntı yapma

Canım benim de en buyuk korkum zayıflamak. Oglum 2 yasına kadar emdiydi cok zayıfladıydm eridim bittim resmen simdi 2 bucuk aylık kızm var oda emiyor ama agzımı bos brakmıyorm her emmesinden sonra gidip Biseyler atıstırıyorum ilk cocugum da yorgunluk tecrübesizlik asırı zayıflamstım bu sefer daha dikkat ediyorum yedikce zayıflayamıyorsun bide emiyorsa bebs hepsı ona gıdıyor zaten.
Öylemi canım gerçekten aşırı zayıflık yorgunluğa sebep oluyor. Ben bebeğimi emzirmiyorum canım keşke emseydi de bende böyle zayıflasaydim hiç önemli değildi. 🤷😘

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.