Nedendir sizce

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Burcu34 tarafından oluşturulan Nedendir sizce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,221 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Nedendir sizce
Konbuyu başlatan Burcu34
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aysem

Burcu34

Kayıtlı Üye
rank
Merhabakar 37 hafta olduk ama 2 haftadır falan vaijinada Bi kaşıntı var öyle tatlı kaşınıyorli tahriş olmasın VS dye kendimi tutmaya çalışıyorum ama bazen okadar kaşınıyoki kaşıdıkça akıntı VS yok neden olabilir sizce?

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Merhabakar 37 hafta olduk ama 2 haftadır falan vaijinada Bi kaşıntı var öyle tatlı kaşınıyorli tahriş olmasın VS dye kendimi tutmaya çalışıyorum ama bazen okadar kaşınıyoki kaşıdıkça akıntı VS yok neden olabilir sizce?
Mantar olabilir canm sirkeli suyla vajinani yıka ilaçtan daha iyi çözüm ama yinede doktoruna git bı canm

Hanmtutenk

Kayıtlı Üye
rank
Ay benimde öyle enfeksiyondan oluyor benim. Sıcak su kullaniyorum iyi geliyor sonradan ağrı oluyor enfeksiyon ilacı kullanıyorum bu yüzden gece 3 defa falan ağrısından kaşıntıdan uyanıyorum ileri gidiyor istersen bir doktora git ilerlemeden

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Enfeksiyon ve mantar olabilir canım gebelikte sık görülür hemşirem iç çamaşırları kaynar suya koy beklet yıka ve ütüle demişti bu iyi geliyor sende dene canım

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum enfeksiyon olabilir mantar olabilir doktora danıştınmi

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Koyu sarı akıntı, kokulu idrar, idrar yaparken yanma, kasık ağrısı, vajinada kaşıntı enfeksiyon belirtisi kuzum doktora görünmeni tavsiye ederim

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.