Oğlumu hastaneye götürüyüm mü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Oğlumu hastaneye götürüyüm mü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,882 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Oğlumu hastaneye götürüyüm mü
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar oğlumun iki gündür öksürük burun akıntısı var benden bulaştı sanırım bilmşyorum hapşurup duruyor yarın okula göndrrmiycm ama hastaneye götürsem mi sizce evde ateş düşürücü harici ilacı yok

İkizlerin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar oğlumun iki gündür öksürük burun akıntısı var benden bulaştı sanırım bilmşyorum hapşurup duruyor yarın okula göndrrmiycm ama hastaneye götürsem mi sizce evde ateş düşürücü harici ilacı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağlık ocağına götür canım

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar oğlumun iki gündür öksürük burun akıntısı var benden bulaştı sanırım bilmşyorum hapşurup duruyor yarın okula göndrrmiycm ama hastaneye götürsem mi sizce evde ateş düşürücü harici ilacı yok
Nurum çok geçmiş olsun hastaneler çok kalabslık istersen saglık ocagı göyür

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım sağlık bakanı sakın mecbur kalmadan gitmeyin diyorlar 66.467bin vaka varmış Allah göstermesin dikkat et aile hekimi git istersen

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kuşum eczanede bitane doqal şurup satiliyorms öksurqü 1qünde kesiyorms bisolnatur diye nobetci eczaneye danışn alın istersen bundan
IMG-20220105-WA0000.jpg

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Cok gecmıs olsun kuzum 🥰🙏
Çok teşekkür ederim canım benim 🤲💞💞😊

Canım sağlık bakanı sakın mecbur kalmadan gitmeyin diyorlar 66.467bin vaka varmış Allah göstermesin dikkat et aile hekimi git istersen
Canım aile hekimi iyi ilgilenmiyor ya calpol yazıp gönderiyor ondan evde de ben devlete değil özele götüreyim diyorum ayrı bir şurup birşey yazar mı acaba

Canım aile hekimi iyi ilgilenmiyor ya calpol yazıp gönderiyor ondan evde de ben devlete değil özele götüreyim diyorum ayrı bir şurup birşey yazar mı acaba
Kuşum eczanede bitane doqal şurup satiliyorms öksurqü 1qünde kesiyorms bisolnatur diye nobetci eczaneye danışn alın istersen bundan Ekli dosyayı görüntüle 1438
AA gerçekten işe yarıyor mu kaç yaş için cnm

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim canım benim 🤲💞💞😊

AA gerçekten işe yarıyor mu kaç yaş için cnm
Eşimin kuzeninn cocuqu hasta 4 yaşına qireck kullaniyoms kesms kuşum. Eczaneye sor bi yinede ben daha deneyimlemedm oqlum pek hastalanmaz

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Çocuklarda ateş salgını varmış canım götür de ilaç versin çocuk da rahateder

Tüm sayfalar yüklendi.