Oğlumu hastaneye götürüyüm mü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Oğlumu hastaneye götürüyüm mü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,883 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Oğlumu hastaneye götürüyüm mü
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Deme ya off yarin annemi devlete cikaracam dahiliyeye ya seker hapi degisecek de cok korkuyorum cift maske takacam
Canım sağlık bakanı sakın mecbur kalmadan gitmeyin diyorlar 66.467bin vaka varmış Allah göstermesin dikkat et aile hekimi git istersen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar oğlumun iki gündür öksürük burun akıntısı var benden bulaştı sanırım bilmşyorum hapşurup duruyor yarın okula göndrrmiycm ama hastaneye götürsem mi sizce evde ateş düşürücü harici ilacı yok
Nurum dikkat et bak dogumuna çok az kaldi😖 cok gecmis olsun bencede ates yoksa saglk ocagna göster

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar oğlumun iki gündür öksürük burun akıntısı var benden bulaştı sanırım bilmşyorum hapşurup duruyor yarın okula göndrrmiycm ama hastaneye götürsem mi sizce evde ateş düşürücü harici ilacı yok
Götür bence okullarda domuz gribi çoğalmış ateş vs varsa kesin göster Dr geçmiş olsun

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Götür bence okullarda domuz gribi çoğalmış ateş vs varsa kesin göster Dr geçmiş olsun
Çok şükür ateş yok cnaıö sadece çok hapşurdu iki gündür bugünde burnu akıyor

Deme ya off yarin annemi devlete cikaracam dahiliyeye ya seker hapi degisecek de cok korkuyorum cift maske takacam

Nurum dikkat et bak dogumuna çok az kaldi😖 cok gecmis olsun bencede ates yoksa saglk ocagna göster
Ay sorma kuzu ya zaten o kadar bekledim son haftalar hastayım daha tam üstümden atamadım şimdide oğlan hasta 🤦‍♀️

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür ateş yok cnaıö sadece çok hapşurdu iki gündür bugünde burnu akıyor

Ay sorma kuzu ya zaten o kadar bekledim son haftalar hastayım daha tam üstümden atamadım şimdide oğlan hasta 🤦‍♀️
Tuh ya üzüldüm vala😣 bende yarin annemi devlete cikaracam seker hapi degisecek durduk durduk vakalarin patladigi zamani bulduk ya of tamda son zamanlarimiz vala ya😣 cift maske cep kolonyasi dezanfektan artik boyke gidecem yarn sende oglani goturursen aman dikkat et hemen goster uzaklas hastaneden😅😣😫

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar oğlumun iki gündür öksürük burun akıntısı var benden bulaştı sanırım bilmşyorum hapşurup duruyor yarın okula göndrrmiycm ama hastaneye götürsem

Gecmis olsun bizdede 3 gündür aynı şikayetler vardi okula gondermedim ilaçsız doğal yollarla geciriyim istedim ama dün gece acile götürdük öksürük gece çok oluyordu burunda tikaniyordu ateş olmadigi için antibiyotik vermedi öksürük şurubu burun spreyi verdi bugün biraz daha hafifledi gibi

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Gecmis olsun bizdede 3 gündür aynı şikayetler vardi okula gondermedim ilaçsız doğal yollarla geciriyim istedim ama dün gece acile götürdük öksürük gece çok oluyordu burunda tikaniyordu ateş olmadigi için antibiyotik vermedi öksürük şurubu burun spreyi verdi bugün biraz daha hafifledi gibi
Geçmiş olsun canım benim 😣

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Tuh ya üzüldüm vala😣 bende yarin annemi devlete cikaracam seker hapi degisecek durduk durduk vakalarin patladigi zamani bulduk ya of tamda son zamanlarimiz vala ya😣 cift maske cep kolonyasi dezanfektan artik boyke gidecem yarn sende oglani goturursen aman dikkat et hemen goster uzaklas hastaneden😅😣😫
Ay sorma vallahi kurtulamadık bu lanet virüsten 🤦‍♀️🙂Allah beterinden korusun ne diyelim mecbur bırakmasın mevlam 🤲

Canım benim ya keşke çocuklar hiç hasta olmasa geçmiş olsun sizede canım 🤲🤲

Tüm sayfalar yüklendi.