Oğlumu hastaneye götürüyüm mü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Oğlumu hastaneye götürüyüm mü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,883 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Oğlumu hastaneye götürüyüm mü
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Özelde aynı canım şimdi geldik hastaneden sürüntü testi aldılar kuzumdan 😔 domuz gribinden şüpheleniyor çocuklar hep hasta
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Domuz gribinden şüphelendi test verdik canım onu bekliyoruz
AllaH Korusun domuz gribi falan ayy

Çıktı şükür canım hamdolsun negatif 🤲🤲🤲
İyi bari sevindim

Battalin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Tekrar çıktı ateşi canım karnım ağrıyor dedi sabah da hazırlanıyorum canım götüreceğiz birazdan allahım kasılma da oluyor bebek de çok hareketli bugün geldi mi üst üste geliyor 🤦‍♀️
Rabbım şifa versin ne dedi cnm doktor gitinmi

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar oğlumun iki gündür öksürük burun akıntısı var benden bulaştı sanırım bilmşyorum hapşurup duruyor yarın okula göndrrmiycm ama hastaneye götürsem mi sizce evde ateş düşürücü harici ilacı yok
Nur geçmiş olsun canım hastaneler berbat sibel in dediği gibi sağlık ocağına götür geçtiğimiz pazar ben götürdüm kızımı 12.30 da gittim eve geldiğimde saat 17 50 di perişan olursun ben oldum walla

Çıktı şükür canım hamdolsun negatif 🤲🤲🤲
Çok şükür canım çok sevindim

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Nur geçmiş olsun canım hastaneler berbat sibel in dediği gibi sağlık ocağına götür geçtiğimiz pazar ben götürdüm kızımı 12.30 da gittim eve geldiğimde saat 17 50 di perişan olursun ben oldum walla

Çok şükür canım çok sevindim
Canım yakında bir özel var oraya götürdüm ona rağmen dediğin gibi baya kalabalıktı ama sağolsun lar ateşi yüksek diye 3 randevulu hasta sonrası bizi aldılar sürüntü testi de negatif çıktı inşallah yükselmez tekrar ya ne yapsam bu çocuğa bilmiyorum

Ohh şükürler olsun
Allah razı olsun kuzum 🤲

Ohh şükürler olsun
Allah razı olsun kuzum 🤲
Rabbım şifa versin ne dedi cnm doktor gitinmi
Gittik canım domuz gribinden şüphelendi sürüntü testi verdik temiz çıktı 72 saat bekleyin ateşi yine yükselirse başlayın demiş

Tüm sayfalar yüklendi.