Oğlumu hastaneye götürüyüm mü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Oğlumu hastaneye götürüyüm mü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,883 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Oğlumu hastaneye götürüyüm mü
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar oğlumun iki gündür öksürük burun akıntısı var benden bulaştı sanırım bilmşyorum hapşurup duruyor yarın okula göndrrmiycm ama hastaneye götürsem mi sizce evde ateş düşürücü harici ilacı yok
Bence götür gülüm hem muane ederler hemde ilaçları yazdirirsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sizede geçmiş olsun canım az önce ateşi çıktı ya onu bekliyorum bende 🥺

Yazar canım ama antibiyotik yazıp yolluyor pratisyen hekim sonuçta çok anlamıyorlar ve burada cidden kalabalık oluyor kimse mesafe falan dinlemiyor ve çok ilgisizler suratsız lar zaten korkuyor doTktordan
GEcen hafta benim 6 yaşındaki oğlumda akşam hiç birşeyi yoktu Yatirdim gece ateşi birden. Yükselmişti atasten titriyodu ateşını Ölctugumde 39.7 eşimi kaldırdım acile götürdü acile gidinceye kadar 40olmuştu serum iğne falan verdiler sabaha karşı eve geldiler enfeksiyon kapmış sende dikkat et okullarda falan enfekyon kapabilirler gülüm Allah korusun havale gecirirlerse çok daha kötü olur. .

Son düzenleme:

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bence götür gülüm hem muane ederler hemde ilaçları yazdirirsin

GEcen hafta benim 6 yaşındaki oğlumda akşam hiç birşeyi yoktu Yatirdim gece ateşi birden. Yükselmişti atasten titriyodu ateşını Ölctugumde 39.7 eşimi kaldırdım acile götürdü acile gidinceye kadar 40olmuştu serum iğne falan verdiler sabaha karşı eve geldiler enfeksiyon kapmış sende dikkat et okullarda falan enfekyon kapabilirler gülüm Allah korusun havale gecirirlerse çok daha kötü olur. .
Sizede çok geçmiş olsun canım götüreceğim bizimkinde öyle oldu burnu akıyordu ateş yoktu gece bir baktım 39.6 allahtan düştü ama bugün götrcn

Rabbim şifa versin canım.Benimkilerdede ateş oldu.Doktora götürmeni tavsiye ederim canım💐
Çok teşekkürler canım bugün götüreceğim inşallah 🤲🤲

Battalin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım burada ki sağlık ocağıda çok dolu oluyor ilgilenmiyorlar birde baştan savma bir antibiyotik yazıp yollasın istemiyorum en iyisi yarın okula göndrrmiycm rbde doğal yolla halledelim olmazsa götüreyim
Rabbım şifa versin insallah baktın bugün öğle sonu kötü mecbur dikkat etcek bi şekilde acile gidersin ihmalede gelmiyo çünkü Rabbım evlatlarımızı korusun inşallah

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Rabbım şifa versin insallah baktın bugün öğle sonu kötü mecbur dikkat etcek bi şekilde acile gidersin ihmalede gelmiyo çünkü Rabbım evlatlarımızı korusun inşallah
Tekrar çıktı ateşi canım karnım ağrıyor dedi sabah da hazırlanıyorum canım götüreceğiz birazdan allahım kasılma da oluyor bebek de çok hareketli bugün geldi mi üst üste geliyor 🤦‍♀️

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Sizede çok geçmiş olsun canım götüreceğim bizimkinde öyle oldu burnu akıyordu ateş yoktu gece bir baktım 39.6 allahtan düştü ama bugün götrcn

İhmal etme gülüm küçük çocuktur ne olur ne olmaz yani

...

Moderator
Mod
rank

Rica ederim.Tekrardan geçmiş olsun canım💐

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Offf valaha ben bile gerildim dikkat et kuzum ya. Vala devlet hastanesi tıklım tıklım felaket ya su annemin isi bitsin hemen eve gidip keselenecem okadar huylandim ya
Tekrar çıktı ateşi canım karnım ağrıyor dedi sabah da hazırlanıyorum canım götüreceğiz birazdan allahım kasılma da oluyor bebek de çok hareketli bugün geldi mi üst üste geliyor 🤦‍♀️

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar oğlumun iki gündür öksürük burun akıntısı var benden bulaştı sanırım bilmşyorum hapşurup duruyor yarın okula göndrrmiycm ama hastaneye götürsem mi sizce evde ateş düşürücü harici ilacı yok
Ateşleniyorsa kanda enfeksiyon vardır doktora götürmelisin geçmiş olsun

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Offf valaha ben bile gerildim dikkat et kuzum ya. Vala devlet hastanesi tıklım tıklım felaket ya su annemin isi bitsin hemen eve gidip keselenecem okadar huylandim ya
Özelde aynı canım şimdi geldik hastaneden sürüntü testi aldılar kuzumdan 😔 domuz gribinden şüpheleniyor çocuklar hep hasta

Ateşleniyorsa kanda enfeksiyon vardır doktora götürmelisin geçmiş olsun
Domuz gribinden şüphelendi test verdik canım onu bekliyoruz

Tüm sayfalar yüklendi.