Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekrar çıktı ateşi canım karnım ağrıyor dedi sabah da hazırlanıyorum canım götüreceğiz birazdan allahım kasılma da oluyor bebek de çok hareketli bugün geldi mi üst üste geliyor
Kızlar oğlumun iki gündür öksürük burun akıntısı var benden bulaştı sanırım bilmşyorum hapşurup duruyor yarın okula göndrrmiycm ama hastaneye götürsem mi sizce evde ateş düşürücü harici ilacı yok
Nur geçmiş olsun canım hastaneler berbat sibel in dediği gibi sağlık ocağına götür geçtiğimiz pazar ben götürdüm kızımı 12.30 da gittim eve geldiğimde saat 17 50 di perişan olursun ben oldum walla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Nur geçmiş olsun canım hastaneler berbat sibel in dediği gibi sağlık ocağına götür geçtiğimiz pazar ben götürdüm kızımı 12.30 da gittim eve geldiğimde saat 17 50 di perişan olursun ben oldum walla
Canım yakında bir özel var oraya götürdüm ona rağmen dediğin gibi baya kalabalıktı ama sağolsun lar ateşi yüksek diye 3 randevulu hasta sonrası bizi aldılar sürüntü testi de negatif çıktı inşallah yükselmez tekrar ya ne yapsam bu çocuğa bilmiyorum