Oyun.halisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tgbgcr tarafından oluşturulan Oyun.halisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,482 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Oyun.halisi
Konbuyu başlatan Tgbgcr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar oyun halısı alsam mi almasam mi kararsız kaldim sizce gerekli bişey mi
Ben aldım kuzum 4 gün sonra 4 aylık olucaz ama inan hiç durmuyor bir kere oyuncaklarına bakıyor sonra başlıyor ağlıyor kaldırdım.dolabin üstüne zaten emeklemeye falan başladiginda hiç durmaz diye düşünüyorum

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar oyun halısı alsam mi almasam mi kararsız kaldim sizce gerekli bişey mi
Ben qldim canim ucuncu bebegime nasip oldu markete gelen uygunlarindan suan bwbegin 3 aylik ara ara koyuyorum üstteki oyuncaklara vurmaya çalışıyor bi süre sonra oynamaya baslarr diye düşünüyorum gerekli bisey değil ikisini halisiz büyüttüm ama hevesin varsa al derim

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bnm bebegim 4 aylik sparis verdim gelir bikac gune insallah dikkatini ceker biraz oyalanir paşam yoksa surekli kucak istiyor emekledigi zaman kullanamazsam paketler kaldiririm bebegi olan ihtiyaci olan birine veririm artik

Tüm sayfalar yüklendi.