Ben aldım kuzum 4 gün sonra 4 aylık olucaz ama inan hiç durmuyor bir kere oyuncaklarına bakıyor sonra başlıyor ağlıyor kaldırdım.dolabin üstüne zaten emeklemeye falan başladiginda hiç durmaz diye düşünüyorumSelam kızlar oyun halısı alsam mi almasam mi kararsız kaldim sizce gerekli bişey mi
İlk oğlumdan kalma bir tane var kıza da onu kullanırım diyorum en fazla 4 ay falan kullanıyorlar zatenSelam kızlar oyun halısı alsam mi almasam mi kararsız kaldim sizce gerekli bişey mi
Canım zaten herşey ateş pahası emeklemeye başlayınca zaten bir IŞINE yaramicak benimki 9 a girdi inan saniye yerinde durmuyorSelam kızlar oyun halısı alsam mi almasam mi kararsız kaldim sizce gerekli bişey mi
Almayı düşünüyordum bi yakınımınkinde denedim hiç durmadı yorumları okuyunca vazgeçtimCanım zaten herşey ateş pahası emeklemeye başlayınca zaten bir IŞINE yaramicak benimki 9 a girdi inan saniye yerinde durmuyor
Emeklemeye basladigu zaman usdunde durmuyo bebekler o ýüzden hic almamSelam kızlar oyun halısı alsam mi almasam mi kararsız kaldim sizce gerekli bişey mi
Ben qldim canim ucuncu bebegime nasip oldu markete gelen uygunlarindan suan bwbegin 3 aylik ara ara koyuyorum üstteki oyuncaklara vurmaya çalışıyor bi süre sonra oynamaya baslarr diye düşünüyorum gerekli bisey değil ikisini halisiz büyüttüm ama hevesin varsa al derimSelam kızlar oyun halısı alsam mi almasam mi kararsız kaldim sizce gerekli bişey mi
Bnm bebegim 4 aylik sparis verdim gelir bikac gune insallah dikkatini ceker biraz oyalanir paşam yoksa surekli kucak istiyor emekledigi zaman kullanamazsam paketler kaldiririm bebegi olan ihtiyaci olan birine veririm artikSelam kızlar oyun halısı alsam mi almasam mi kararsız kaldim sizce gerekli bişey mi
Bence gereksiz bana göre bebeğim 3 aylık olduSelam kızlar oyun halısı alsam mi almasam mi kararsız kaldim sizce gerekli bişey mi