Prenses yürüyor 🥰🤲🙏

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Prenses yürüyor 🥰🤲🙏 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,978 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Prenses yürüyor 🥰🤲🙏
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Şükürler olsun yarabbime Kumsal Laren Yürüyor🥹
Aylardır o kadar kafaya takmıştım ki yürümeyisimi kendi ayında olan tüm bebekler yürüdü ama Laren yurumemisti yürüme istediği dahi yoktu direk oturuyordu elini bırakmama asla izin vermiyordu ki ayakta dahi dengede duramiyordu 🥺takı 2 gün önce Laren birdenbire ayaklandı ve yürüyor desteksiz bir şekilde o an ne yapacağımı şaşırdım tüm dünyalar benim oldu tarifi olmayan birşeyler yaşadım 🥹🤩Rabbim bu duyguları isteyen herkese yaşattın Rabbim evlatlarimizin ayaklarına taş degdirmesin🙏🤲🥰
Şimdi size sorum bana onerebileceginiz ilk adım ayakkabısı söyler misiniz ben kararsız kaldım açıkçası bir marka var kafamda birde size danışmak istedim şimdiden teşekkür ederim canlarim🥰
Maşallah subhanallah ne güzel heyecan ben de emekleyecek diye beklerken alttan 2 dişi çıktı 🥹 şimdi de üstten patlatıyor şükür sorunsuz geçiyor ama emeklemek üzereydi dizini çekiyordu ama dişten sonra sanki unuttu gitti

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Maşallah subhanallah ne güzel heyecan ben de emekleyecek diye beklerken alttan 2 dişi çıktı 🥹 şimdi de üstten patlatıyor şükür sorunsuz geçiyor ama emeklemek üzereydi dizini çekiyordu ama dişten sonra sanki unuttu gitti
Sorma kuzum çok güzel bir duygu Rabbim emeklemeden sanada yaşatsın inşallah kaç aylık şuan

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydın canim kaç aylıkken yürüdü 🥰 benim oğlum 16 aylık son 2gundur sırtını duvara yasliyorum gel gel yaptığımda 3,4 adım atıp düşüyor ne zmaan yürür sence 🤗
Benim kızım da 16 aylık oldu sırtını duvara yasliyor ama çağırınca gelmiyor dimdik duruyor ama korkudan adım atmıyor yaşıtları yürürken kızımın gecikmesi beni çok üzüyor acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Benim kızım da 16 aylık oldu sırtını duvara yasliyor ama çağırınca gelmiyor dimdik duruyor ama korkudan adım atmıyor yaşıtları yürürken kızımın gecikmesi beni çok üzüyor acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum
Dik duruyorsa hiç bir sorun yoktur canım dengesini kurabilmesi çok önemli mesela benim kızım asla dengede durmuyordu hiç üzülme emin ol ummadığım anda birden sana doğru yürüyerek gelecektir

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Oyyy masallah 💕❣️♥️🤲🙏 aynen kuzum gerçekten zaman çok çabuk geçiyor ben bilem halem Larennin büyüdüğünü yürüdüğünü anne dediğine inanamıyorum 🥹
Maşallah subhanallah 😍😍 benim kız ağlayınca annii diye ağlıyor eşim bak anne diyor diye heyecanlandırıyor ama bilmiyorum ya böyle mi diyorlar sadece ağlayınca diyor normalde baba babammm diye resmen şarkı söylüyor videosunu çektim izleyen herkes şok oluyor 😁😁😁

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Maşallah subhanallah 😍😍 benim kız ağlayınca annii diye ağlıyor eşim bak anne diyor diye heyecanlandırıyor ama bilmiyorum ya böyle mi diyorlar sadece ağlayınca diyor normalde baba babammm diye resmen şarkı söylüyor videosunu çektim izleyen herkes şok oluyor 😁😁😁
Oyyy yavrum benim benim Laren anne dedi şuan resmen annerr diye batıyor daha baba kelimesi çıkmadı ağzından eşimde çok kıskanıyor tabi

Tüm sayfalar yüklendi.