Sarılık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğum Hikayeleri kategorisinde Gizem 00 tarafından oluşturulan Sarılık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 63 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğum Hikayeleri
Konu Başlığı Sarılık
Konbuyu başlatan Gizem 00
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Gizem 00

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba doğum yapalı 13 gün oldu
İlk başlarda bişey yoktu sonradan kızım sarılık oldu değeri 17 olmuş yatış verdiler birgün fototerapi gördü çıktı değeri 10 olmuştu
Şimdi 5 gün filan geçti tekrar başladı yüzünde Sararma
Ne yapmak lazım pazartesi kontrole götürücem fakat evde ne yapmam lazım daha önce başına gelen

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
İlk başlarda bişey yoktu sonradan kızım sarılık oldu değeri 17 olmuş yatış verdiler birgün fototerapi gördü çıktı değeri 10 olmuştu
Ne yapmak lazım pazartesi kontrole götürücem fakat evde ne yapmam lazım daha önce başına gelen
Gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün inşallah bu arada geçmiş olsun valla cnm evde bana pekmez den şerbet yapıp içirmişti ablam sen içecek sın ama yanlış anlasılma olmasın yanı tülbent felan örtmüş lerdı ama en etkili sı dediğimi iç yeterli olacaktır doktora da görün inşallah işe yarar

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Canım evde sarı küçük ampulun varsa onun altına yatır ve bol bol emzir kuzenimin eltimin çocuğuna öyleydi dediğimi yaptılar 2 günde kendine geldi sende dene inş iyi olur minik🥰

Gizem 00

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün inşallah bu arada geçmiş olsun valla cnm evde bana pekmez den şerbet yapıp içirmişti ablam sen içecek sın ama yanlış anlasılma olmasın yanı tülbent felan örtmüş lerdı ama en etkili sı dediğimi iç yeterli olacaktır doktora da görün inşallah işe yarar
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 😊Pekmezli Serbet nasıl oluyor acaba tarifi varmı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım evde sarı küçük ampulun varsa onun altına yatır ve bol bol emzir kuzenimin eltimin çocuğuna öyleydi dediğimi yaptılar 2 günde kendine geldi sende dene inş iyi olur minik🥰
Çok teşekkür ederim 😊denicem inşallah iyi gelir

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 😊Pekmezli Serbet nasıl oluyor acaba tarifi varmı

İnşallah iyi gelirr canım Rabbim şifa versin inşallah miniğe

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank

Cnm normal pekmez al ev yapımı bulamazsan marketten al su ile bır şişe ye yap ama bıraz duru olsun koyu olursa senı zorlar onu bıtır sürekli iç

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Sürekli emzir bol bol anne sütü alsın emziriyorsan tabi. Benim kızımda da hafiften vardı doktor yoğun bakıma çıkar hemşireler ilgilensin demişti götürdüm mama tek göğüsten emdiği için doymuyordu sütğm yetmedi mama verdim ben de. Mama vereceksen biberonla verme özel kaşığından da ver memeyi bırakmasın sonra

Sürekli emzir bol bol anne sütü alsın emziriyorsan tabi. Benim kızımda da hafiften vardı doktor yoğun bakıma çıkar hemşireler ilgilensin demişti götürdüm mama tek göğüsten emdiği için doymuyordu sütğm yetmedi mama verdim ben de. Mama vereceksen biberonla verme özel kaşığından da ver memeyi bırakmasın sonra
Yoğun bakımda da mama verdiler özellikle sordum markasını öyle aldım ama anne sütü de ihmal etmedim sen de ne yap ne et emsin mutlaka

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar