Sorum var Şok oldum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Şok oldum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,643 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şok oldum
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Hafureren

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar çok yakın arkadaşım 6 7 aydır evli sürekli iştahsız ve karın agrısı vardı 2 gün önce memlekete gitti yaşlı bir kadının yanına göbeğin düşmüş denilmiş sonra elini karnına atmış burda bir sertlik var demiş ve ilişkiden sonra agrın oluyormu demiş kızda oluyor demiş kadında demiş sanki kızlık zarın yırtılmamış gibi duruyor bekar bir bayan gibisin demiş ama ilk gece kanamasıda olmuş kızlar ya ben duyunca çok şaşırdım nasıl hala yırtılmamış gibi dururki bu durumu yaşayan varmı aranızda veya başka bir rahatsızlığı varda kızlık zarınamı benzetildi yardımcı olursanız sevinirim canlar🌺

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar çok yakın arkadaşım 6 7 aydır evli sürekli iştahsız ve karın agrısı vardı 2 gün önce memlekete gitti yaşlı bir kadının yanına göbeğin düşmüş denilmiş sonra elini karnına atmış burda bir sertlik var demiş ve ilişkiden sonra agrın oluyormu demiş kızda oluyor demiş kadında demiş sanki kızlık zarın yırtılmamış gibi duruyor bekar bir bayan gibisin demiş ama ilk gece kanamasıda olmuş kızlar ya ben duyunca çok şaşırdım nasıl hala yırtılmamış gibi dururki bu durumu yaşayan varmı aranızda veya başka bir rahatsızlığı varda kızlık zarınamı benzetildi yardımcı olursanız sevinirim
Kızlık zarı yırtılmasa ilk gece kanaması olmaz kadın nasıl bunu anlamış bi göbeğine bakarak bence bi doktora gitsin

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar çok yakın arkadaşım 6 7 aydır evli sürekli iştahsız ve karın agrısı vardı 2 gün önce memlekete gitti yaşlı bir kadının yanına göbeğin düşmüş denilmiş sonra elini karnına atmış burda bir sertlik var demiş ve ilişkiden sonra agrın oluyormu demiş kızda oluyor demiş kadında demiş sanki kızlık zarın yırtılmamış gibi duruyor bekar bir bayan gibisin demiş ama ilk gece kanamasıda olmuş kızlar ya ben duyunca çok şaşırdım nasıl hala yırtılmamış gibi dururki bu durumu yaşayan varmı aranızda veya başka bir rahatsızlığı varda kızlık zarınamı benzetildi yardımcı olursanız sevinirim canlar🌺
Canım benim kendi ablamın ilk doğumda yırtılmışdi kızlık zarı kan gelebilir ama yırtılma olmaz ablamda sasirmisdi nasıl doğumda yırtılır diye oluyo yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ama arkadaşların dediğine katılıyorum bı dokdora görünsün arkadaşın belki farklı şeydir elle bakılıp anlaşılacak şey değil bu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ama arkadaşların dediğine katılıyorum bı dokdora görünsün arkadaşın belki farklı şeydir elle bakılıp anlaşılacak şey değil bu

Tüm sayfalar yüklendi.