Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hanımlar çok yakın arkadaşım 6 7 aydır evli sürekli iştahsız ve karın agrısı vardı 2 gün önce memlekete gitti yaşlı bir kadının yanına göbeğin düşmüş denilmiş sonra elini karnına atmış burda bir sertlik var demiş ve ilişkiden sonra agrın oluyormu demiş kızda oluyor demiş kadında demiş sanki kızlık zarın yırtılmamış gibi duruyor bekar bir bayan gibisin demiş ama ilk gece kanamasıda olmuş kızlar ya ben duyunca çok şaşırdım nasıl hala yırtılmamış gibi dururki bu durumu yaşayan varmı aranızda veya başka bir rahatsızlığı varda kızlık zarınamı benzetildi yardımcı olursanız sevinirim canlar
Bağzi kadınların kizlik zarı esnek oluyormus ve geç yirtiliyormus hatta bazıları doğumda bile yirtilabiliyormus ben öyle duydum canım çevremden başına gelen var yani
Hanımlar çok yakın arkadaşım 6 7 aydır evli sürekli iştahsız ve karın agrısı vardı 2 gün önce memlekete gitti yaşlı bir kadının yanına göbeğin düşmüş denilmiş sonra elini karnına atmış burda bir sertlik var demiş ve ilişkiden sonra agrın oluyormu demiş kızda oluyor demiş kadında demiş sanki kızlık zarın yırtılmamış gibi duruyor bekar bir bayan gibisin demiş ama ilk gece kanamasıda olmuş kızlar ya ben duyunca çok şaşırdım nasıl hala yırtılmamış gibi dururki bu durumu yaşayan varmı aranızda veya başka bir rahatsızlığı varda kızlık zarınamı benzetildi yardımcı olursanız sevinirim
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur. Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr
Hanımlar çok yakın arkadaşım 6 7 aydır evli sürekli iştahsız ve karın agrısı vardı 2 gün önce memlekete gitti yaşlı bir kadının yanına göbeğin düşmüş denilmiş sonra elini karnına atmış burda bir sertlik var demiş ve ilişkiden sonra agrın oluyormu demiş kızda oluyor demiş kadında demiş sanki kızlık zarın yırtılmamış gibi duruyor bekar bir bayan gibisin demiş ama ilk gece kanamasıda olmuş kızlar ya ben duyunca çok şaşırdım nasıl hala yırtılmamış gibi dururki bu durumu yaşayan varmı aranızda veya başka bir rahatsızlığı varda kızlık zarınamı benzetildi yardımcı olursanız sevinirim canlar
Canım benim kendi ablamın ilk doğumda yırtılmışdi kızlık zarı kan gelebilir ama yırtılma olmaz ablamda sasirmisdi nasıl doğumda yırtılır diye oluyo yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi