Son günler

• Konbuyu başlatan ...
  • Toplam 65 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ... tarafından oluşturulan Son günler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,094 kez görüntülenmiş, 65 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Son günler
Konbuyu başlatan ...
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

can kızlarım

Kayıtlı Üye
rank
Duygularım karmakarışık canım ya😍😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aslında doktorum çarşamba demişti.Eşim pazartesi istedi.demek aynı günde doğuracaktık canım.😘😘🤗
Duygularım karmakarışık canım ya😍😍

Aslında doktorum çarşamba demişti.Eşim pazartesi istedi.demek aynı günde doğuracaktık canım.😘😘🤗
hayırlısı ile allahım kucağımiza almayı nasıp etsin işallah ilk bebek mi

...

Moderator
Mod
rank
Ayy tatlı telaşlar kuzum üzülüyor insan ama doğunca bir başka oluyor herşey onu canlı canlı sevmek daha güzel dokunmak koklamak hissetmek çok güzel Allah güzel Bir doğum nasip etsin inşallah 🙏🌼
Amin.Aynen canım benim doğumum yaklaştıkça duygularımda karıştı.😘😘😘🤗

hayırlısı ile allahım kucağımiza almayı nasıp etsin işallah ilk bebek mi
Amin canım benim.5. olacak inşaAllah.7 yıl aradan sonra.Sanki ilk doğumum gibi.😘😘😘🤗

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler gebelikte son günlerim.Karmaşık duygular var içimde.Bebeğime kavuşacağım için heyecanlıyım.Ama benden ayrılacağı için hüzünlüyüm.Tekmelerini,karnımda hıçkırmasını özleyeceğim.Doğuma gireceğim için korku var.Bir taraftanda gidip beşiğini seviyorum.Pazartesi günü doğumum var nasipse.İşte böyle anneler hormonlar tavan yaptı.😘😘
Canım sagsaglim kucağına alırsın inşallah karnında taşımanın duygusu başka tabi ama doğumdan sonra onun kokusunu içine çekmek daha da bir başka cennet kokulu mis gibi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sana da hayırlı doğumlar canım benim ☺

Tüm sayfalar yüklendi.