Sünnet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ravza tarafından oluşturulan Sünnet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,671 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sünnet
Konbuyu başlatan Ravza
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Ravza

Kayıtlı Üye
rank
Vallahi bende evde yaptırdım ama şimdiki aklım olsa cesaret edemezdim on dört yıl oldu büyüğüne kilinik yada hastane ortami daha güven veriyo sanki hakkınızda hayırlısı olsun canım
Hastane erken yapmıyor bildiğim kadarıyla ve sıra bulmak çok zor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben doğum yapmadım bilmiyorum ama yapan çevrem ne kadar erken o kadar iyi diyor hep çocuk daha erken toparlanırmış
Evet öyle diyorlar

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Oğlum 3 aylık olunca sünnet ettirmek istiyorum eşim erken daha büyüsün biraz diyor bende küçükken yaptırmak istiyorum sizce yaptırayım mi var mı yaptıran
Bende oyle yaptırdım zaten durmadan ağlıyordu dedik bari abisiyle beeaber yapalim gitsin biraz uğraştırdı ama iyikide yaotim bitti tm diyodum ki bi oglum daha olacak onuda artik ayri sünnetyapacaz mecbur😚bana sorarsan cnm yaptir bitsin kış bi yere çıktığın yok cocuk küçük yaza kadar bitsin kurtul

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Oğlum 3 aylık olunca sünnet ettirmek istiyorum eşim erken daha büyüsün biraz diyor bende küçükken yaptırmak istiyorum sizce yaptırayım mi var mı yaptıran
Yaptır cnm ben daha önce basıma gelenleri anlatmıstım sünnetle ilgili. Bizimki biraz gec oldu die oğlumun psikolojisi bozuldu. Pedegoglar 2 6 yas arasını önemiyo. Ablam 40lı yaptırdı bebeğini 3 günde iyileşti

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank

Evet öyle diyorlar
Ben evde yaptirdim ikisinide hastahaneden sunnetsiciyi getirdik uyuşturup yapti zaten anestezi yaptıran da var ama ben karşıyım her cocuk kaldiramaz korkuyorum ben aciyo belki ama bissy olmaz evlatta olsa en kötü günler summet erkelerin bisim gibi dogurmuyolar😁😁😁😁😁

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kuzumm ihmal etme hemen yaptır benim bi tanıdık var cocuk 5 yasinda aşırı hareketli yaramaz bi cocuk töbe billah yaptiramiyolar bende oglusum dogsun 2 aylikken hemen yaptıracam esin sanirim kiyamadigi icin daha istemiyor ama biraz daha gecerse hic yaptıramazsınız sizin icin de bebek icin de daha zor olur

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
En doğru karar 4.5 aylıkken yaptırdım o kadar rahat ettim ki 2 3 güne hiçbirşey yoktu ilk gün biraz zor geçti oda normal her çişini yaptığında yanıyordur ama doktor uyuşturucu krem vermişti her alt değişimin de bol bol sürdüm emeklemeden yaptırmak daha iyi sonrasında çocuk hareket halinde olunca o kadar zor oluyor canları o kadar yanıyor ki

Heyecanlıanne

Kayıtlı Üye
rank
Biz 9 aylıkken yaptırmıştık keşke daha önce yaptırsaydım demiştim çünkü emekleyemiyordu canım benim canı acıyordu 2 haftada geçti ama çok şükür ..erken olması daha da iyi bence doktora bi sor yine de

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank

Evet öyle diyorlar
Doğru canım ama mutlaka bekletme yaptır AA birde aklıma gelmişken soylim ben ilk oğlumda çocuk sabaha kadar ağladı ben de korkuyorum bezini ıslak diye ucundan bakıyorum bez kuru karismiyorum öyle sabahı zor ettik annem geldi çocuğun bezini açtım hala kuru bir çiş yapmaya başladı çocuk maf olmuş meğer çişini yapmak istiyormuş bezden tekrar dikise deyince açıyor diye yapmiyormus yavrum ondan sonra rahatladı yani yaptirdigin ilk gün aradaa bezini aç ayaklarını kontrol ederek bekle çişini yapsın belki bezdeyken yapmaz

Ravza

Kayıtlı Üye
rank
Kuzumm ihmal etme hemen yaptır benim bi tanıdık var cocuk 5 yasinda aşırı hareketli yaramaz bi cocuk töbe billah yaptiramiyolar bende oglusum dogsun 2 aylikken hemen yaptıracam esin sanirim kiyamadigi icin daha istemiyor ama biraz daha gecerse hic yaptıramazsınız sizin icin de bebek icin de daha zor olur
Aynen canım kıyamıyor

Teşekkürler tavsiyeleriniz için arkadaşlar

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
En büyük pişmanlığım eşimde yok dedi yaptırmadık 1 yaşı geçince doktor yapmadı 6 yaşı bekliyoruz 5 e gircez psk. Açısından oneemiyorlar 1 yaştan sonra

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar