Sünnet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ravza tarafından oluşturulan Sünnet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,671 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sünnet
Konbuyu başlatan Ravza
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Oğlum 3 aylık olunca sünnet ettirmek istiyorum eşim erken daha büyüsün biraz diyor bende küçükken yaptırmak istiyorum sizce yaptırayım mi var mı yaptıran
Yaptır kuzum yeni doğan sünneti daha iyi ama anestezi almıyorlar ozaman 4 aylıkken yaptırdım ben anestezi verdiler ilk gün zorluğu sonrasında çabuk toparlıyorlar Allahın izniyle
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yaptır canım bende 4 aylıkken yaptırdım doktor keske 2 aylıkken getirseydin dedin hem daha cabuk ıyılesıyormus hemde bebek donmeye baslamadan yapılması daha ıyımıs
Oyyy paşam sünnet olmuş darısı damatlığına olsun inşaAllah 💞💞💙💙💙💙

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Yaptır kuzum yeni doğan sünneti daha iyi ama anestezi almıyorlar ozaman 4 aylıkken yaptırdım ben anestezi verdiler ilk gün zorluğu sonrasında çabuk toparlıyorlar Allahın izniyle

Oyyy paşam sünnet olmuş darısı damatlığına olsun inşaAllah 💞💞💙💙💙💙
İnsallah canım sagol iyi ki sormussum sona sonra hemen yaptırdık cok sukur 🥰😄

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Bize karton pet önerdi sünnetçi cook iyi geldi sag olsun marketlerde birakmadik karton prt bardakları 😁😁😁kesip kesip birakiyorduk
Normal bu çay falan içiliyor yaa pet kartol olanlar istr onları ikiye bölüyon iki taraf-ı da delikkaliyo iste bi tarafı pilinin olduğu yere koyuyon bezliyon bez falan degmiyor pipiye rahatca yapıyor çişini cnm

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Oğlum 3 aylık olunca sünnet ettirmek istiyorum eşim erken daha büyüsün biraz diyor bende küçükken yaptırmak istiyorum sizce yaptırayım mi var mı yaptıran
Kardewimin iki aylik bebeyin sunet etdirdu canim kucuken etmek daha iyi

Bize karton pet önerdi sünnetçi cook iyi geldi sag olsun marketlerde birakmadik karton prt bardakları 😁😁😁kesip kesip birakiyorduk
Kardewmin oglunada oyle etmiwduler

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar