Sütün var mı meseleesiiiii

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Atanın annesi tarafından oluşturulan Sütün var mı meseleesiiiii başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,508 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sütün var mı meseleesiiiii
Konbuyu başlatan Atanın annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Atanın annesi

Atanın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar ,
Sütğm cocuğuma yetiyo mu acaba Sütünü sağan var mı bebeğim gün 5haftalık hala sağdığımda çok az sütüm var sizde durumlar nasıl acaba.Bazılarını okuyorum 240ml sağıyorum diyooo

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar ,
Sütğm cocuğuma yetiyo mu acaba Sütünü sağan var mı bebeğim gün 5haftalık hala sağdığımda çok az sütüm var sizde durumlar nasıl acaba.Bazılarını okuyorum 240ml sağıyorum diyooo
Canım bol bol su iç hurma ye bulgur ye sütlaç ye moralini yüksek tut sütün çoğalır inşallah

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar ,
Benim bebeğim de üç haftalık canım benim sütum İlk hafta çoktu şuan çok az sağıyorm

Atanın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim bebeğim de üç haftalık canım benim sütum İlk hafta çoktu şuan çok az sağıyorm
Ne kadar sağıyosun canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ne kadar sağıyosun canım
Hangi aralıklarda sağıyosun kaç ml çıkıyo

Ne kadar sağıyosun canım
Hangi aralıklarda sağıyosun kaç ml

Ne kadar sağıyosun canım
Canım bol bol su iç hurma ye bulgur ye sütlaç ye moralini yüksek tut sütün çoğalır inşallah
Bi sütlacı denemedim diğerlerini yapıorum inşallah artar🤲🤲🤲

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Ne kadar sağıyosun canım

Hangi aralıklarda sağıyosun kaç ml çıkıyo

3 saatte canım benim bebeğim meme emiyor mama yiyio anne sütü alsn diye sağıyorm bazen 70 ml çıkıyor bazen 30 ml

Atanın annesi

Kayıtlı Üye
rank
3 saatte canım benim bebeğim meme emiyor mama yiyio anne sütü alsn diye sağıyorm bazen 70 ml çıkıyor bazen 30 ml
Bende önce emzirip sonra mama veriyorum.Kilo alımı az dedi doktor.Bnde bazen 30bazen 45daha üstünü göremedim

Kuzum bol su iç ve kuru dut haşla taneleriyle birlikte suyunu tüket
Deniycem inşallah artar

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Sap
Merhaba kızlar ,

Merhaba kızlar ,
Canım sağma sağdıkca azalır tam tersine EMDR çünkü bir tanıdık mecburi sağdı ve şimdi süttü yok ve bulgur diyorlar yeme gaz yapar

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Bende önce emzirip sonra mama veriyorum.Kilo alımı az dedi doktor.Bnde bazen 30bazen 45daha üstünü göremedim

Deniycem inşallah artar
İnşallah kuzum deneyip pişman olanı duymadım henüz 😁

Tüm sayfalar yüklendi.