Suyun patlamasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Linanka tarafından oluşturulan Suyun patlamasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,426 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Suyun patlamasi
Konbuyu başlatan Linanka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Linanka

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba, arkadaslar
Birseyi merak ettim, suyun patmalasi uykuda da olabilir, altiniza, yataga, birsey seriyor musunuz, yani mindere su cikma riski var herhalde, ne yapmam gerekli her ihtimale karsi?

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba, arkadaslar
Birseyi merak ettim, suyun patmalasi uykuda da olabilir, altiniza, yataga, birsey seriyor musunuz, yani mindere su cikma riski var herhalde, ne yapmam gerekli her ihtimale karsi?
Ben ilk bebegimde uykumda gelmişti suyum ve evet yatak battı hatta silmekle arindiramadim sarı leke olarak kalıyor hiç bu düşünce aklımın ucundan geçmemişti neguzel aklınıza gelmiş önlem alın bence☺️

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Ben ilk bebegimde uykumda gelmişti suyum ve evet yatak battı hatta silmekle arindiramadim sarı leke olarak kalıyor hiç bu düşünce aklımın ucundan geçmemişti neguzel aklınıza gelmiş önlem alın bence☺️
Geldi evet, her durumu dusunmeye calisiyorum, Allah bilir tabi, onemli olan saglicakla atlatmak herseyi, ama bazi seyleri onceden dusunmek lazim imkan varsa 🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar