Suyun patlamasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Linanka tarafından oluşturulan Suyun patlamasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,426 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Suyun patlamasi
Konbuyu başlatan Linanka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Linanka

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Herkez bagirmiyor benim gibi canini seven bi kadin sancılarda sesim içime kaçıyor cook kotu bi duygu keşke bende bagira bilsem dr konussa cevap veremiyorum bagiramiyorum ay bile diyemiyorum o yuzden kabil ritimleri cook carpiyor😥😥😥
Ay kız kardeşim öyle doğuma götürdük karşısında ben doğuruyorum o sessiz sessiz cekiyo ama doğru olanda oymuş

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Herkez bagirmiyor benim gibi canini seven bi kadin sancılarda sesim içime kaçıyor cook kotu bi duygu keşke bende bagira bilsem dr konussa cevap veremiyorum bagiramiyorum ay bile diyemiyorum o yuzden kabil ritimleri cook carpiyor😥😥😥
Shok ani gibi hic beklemedigimiz reaksiyonlar verebiliyoruz herhalde. O yuzden hic ummadigimiz bir tepki verebiliriz, ben hep sakin kalicam gibime geliyor, ama belli olur mu belki yirticam kendimi agridan 🤭🤭 nasip, hayirlisi insallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar