Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öyle olmadı bende ama bebeğim 1 aylık iken test yapmıştım kanda çıkmamıştı o testen 2 hafta sonra mide bulantısı başlayınca yeniden yapıp o zamsn gebe olduğumu öğrenmiştim tabi dokturun aşırı antibiyotik kullanımı yüzünden ilk kanda görülmemiş demişti
Bak balım beta illa gebelik olunca çıkmıyor idrarda başka bşr sıkıntı varsa idrar da p yüzden de gebe çıkmış olabilirsin bilmiyorum 20 gün geçmiş hala gebelik kanda gözükmüyorsa bundan bir anormallik var yani kadın doğum doktoru iyice kontrol etti mi regl olmadığını biliyordur zaten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Beta kaç çıktı peki kuzum. İstersen yeniden kan ver bak yada yeniden test yap bakalım ne çıkacak sonuç
Bak balım beta illa gebelik olunca çıkmıyor idrarda başka bşr sıkıntı varsa idrar da p yüzden de gebe çıkmış olabilirsin bilmiyorum 20 gün geçmiş hala gebelik kanda gözükmüyorsa bundan bir anormallik var yani kadın doğum doktoru iyice kontrol etti mi regl olmadığını biliyordur zaten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Beta kaç çıktı peki kuzum. İstersen yeniden kan ver bak yada yeniden test yap bakalım ne çıkacak sonuç