Sorum var test sonucu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sedanur guzel tarafından oluşturulan test sonucu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,129 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı test sonucu
Konbuyu başlatan sedanur guzel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sarıcivciv41

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
testte iki çizgi çıkıp kanda çıkmayan hamileler var mı
Öyle olmadı bende ama bebeğim 1 aylık iken test yapmıştım kanda çıkmamıştı o testen 2 hafta sonra mide bulantısı başlayınca yeniden yapıp o zamsn gebe olduğumu öğrenmiştim tabi dokturun aşırı antibiyotik kullanımı yüzünden ilk kanda görülmemiş demişti

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
hyr kullanmıyorum ama test dogru diyolar
Şimdi kuzum eğer teste çıkıp kanda çıkmadıysa iki olaslık var ya geç döllenme yada cidden test bozuk 🤔. Regl kaç gün geçti yada geçti mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Beta kaç çıktı peki

sedanur guzel

Kayıtlı Üye
rank
Şimdi kuzum eğer teste çıkıp kanda çıkmadıysa iki olaslık var ya geç döllenme yada cidden test bozuk 🤔. Regl kaç gün geçti yada geçti mi

Beta kaç çıktı peki
3 4 tane testin bozuk olduguna inanmıyorum ben 20 gun falan geçti adet görmedim sadece öyle üç dört gun leke vardı

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
3 4 tane testin bozuk olduguna inanmıyorum ben 20 gun falan geçti adet görmedim sadece öyle üç dört gun leke vardı
Bak balım beta illa gebelik olunca çıkmıyor idrarda başka bşr sıkıntı varsa idrar da p yüzden de gebe çıkmış olabilirsin bilmiyorum 20 gün geçmiş hala gebelik kanda gözükmüyorsa bundan bir anormallik var yani kadın doğum doktoru iyice kontrol etti mi regl olmadığını biliyordur zaten

Beta kaç çıktı peki kuzum. İstersen yeniden kan ver bak yada yeniden test yap bakalım ne çıkacak sonuç 🤔

sedanur guzel

Kayıtlı Üye
rank
Bak balım beta illa gebelik olunca çıkmıyor idrarda başka bşr sıkıntı varsa idrar da p yüzden de gebe çıkmış olabilirsin bilmiyorum 20 gün geçmiş hala gebelik kanda gözükmüyorsa bundan bir anormallik var yani kadın doğum doktoru iyice kontrol etti mi regl olmadığını biliyordur zaten
evet kontrol etti biliyodu aynen

Beta kaç çıktı peki kuzum. İstersen yeniden kan ver bak yada yeniden test yap bakalım ne çıkacak sonuç 🤔
henüz yeni oldugu için çıkmaz diyolar bilmiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.